شهردار گرگان خبرداد:

شهردار گرگان گفت: تمامی ناوگان سرویس مدارس شهرستان گرگان برای شروع سال تحصیلی جدید با حدود یک‌هزار راننده سرویس مدارس در قالب ۱۳ شرکت ساماندهی شده‌اند.


ساماندهی ۱۳ شرکت سرویس مدارس با شروع سال تحصیلی جدید در گرگان

به گزارش خبرنگار گلستان 24، « مجید طاهری» در مراسم دوره آموزشی اخلاق حرفه‌ای و بازآموزی قوانین راهنمایی و رانندگی که ویژه بازرسین سازمان حمل‌ونقل و بازرسین نامحسوس ترافیک برگزار شد، اظهار کرد: این دوره با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی، افزایش آگاهی و تقویت مسئولیت‌پذیری نیروهای نظارتی، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید اجرا شده است.

وی افزود: در سال جاری، حدود یک‌هزار راننده سرویس مدارس در قالب ۱۳ شرکت ساماندهی شده‌اند که بیش از ۷۰ درصد آنان بانوان هستند. علاوه بر آموزش‌های تخصصی رانندگان، حدود ۷۰ بازرس محسوس و نامحسوس نیز آموزش دیده‌اند تا با حضور میدانی و نظارت مستمر، بر عملکرد ناوگان سرویس مدارس کنترل کامل داشته باشند.

 شهردار گرگان بیان کرد: تمام رانندگان سرویس مدارس توسط سازمان حمل‌ونقل، پلیس راهور و مرکز بهداشت تأیید صلاحیت شده‌اند. آموزش‌های تخصصی و اخلاق حرفه‌ای رانندگان و بازرسین، امنیت و آرامش والدین را تضمین می‌کند. خانواده‌ها باید از استفاده از سرویس‌های غیرمجاز پرهیز کنند تا امنیت دانش‌آموزان به صورت کامل برقرار باشد.

 طاهری همچنین از همکاری مؤثر پلیس راهور در اجرای این برنامه قدردانی کرد و گفت: این تعامل سازنده میان شهرداری و پلیس راهور، الگویی موفق برای ارتقای فرهنگ ترافیک، بهبود کیفیت خدمات حمل‌ونقل و جلب اعتماد شهروندان است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای اسلامی شهر، استفاده دانش‌آموزان از سرویس اتوبوس‌های شهری در روز اول مهر رایگان خواهد بود. 

شهردار گرگان بیان کرد: امیدواریم مدیریت شهری با تمام توان خود، خدمات ایمن و مطمئن را برای تردد دانش‌آموزان فراهم می‌کند تا سال تحصیلی جدید با آرامش و امنیت کامل آغاز شود.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار