ردای رهبری بر ایران برای تن پهلوی گشاد است/ افرادی که وحدت ملی را نشانه گرفته اند کابوس می بینند
رئیس خانه احزاب استان گلستان گفت: در زمان حمله رژیم غاصب صیهونیستی به کشورمان که موجب به شهادت رسیدن تعداد زیادی از فرماندهان ارشد نظامی ، نخبگان دانشگاهی، سربازان و نظامیان و مردم غیر نظامی شد، رضا پهلوی در سایه نیانیاهو و در خیال خود، ردای حکومت بر ایران به تن کرده بود که هوشیاری به موقع نیروهای مسلح و اتحاد مردم نشان داد که این ردا برای تن او بسیار گشاد است.

به گزارش خبرنگار گلستان 24، علی برزمینی در نشست اعضای خانه احزاب استان گلستان در همایش وفاق ملی که با حضور اعضای خانه احزاب ، استاندار گلستان و معاونان ومدیران استانداری،دبیران احزاب وفعالان سیاسی-اجتماعی، در محل باشگاه فرهنگیان شهرستان گرگان برگزار شد، با تسلیت ضابعه دردناک شهادت این عزیزان خطاب به نتانیاهو، ترامپ و دست نشانده آنها رضا پهلوی متذکر شد ؛ که اگر چه کشور را به صورت غافلگیرانه ای درگیر جنگ 12 روزه کردید اما برخلاف آنچه که شما فکر می کردید مردم به خیابان ها میریزند و هر ج و مرج می شود، باید بگوییم که اتحاد بی نظیر مردم همچون مشت محکمی بود که بر دهان رضا پهلوی خورد و نقشه هایش را نقش برآب کرد.
وی افزود: اینها چرا فکر می کنند مردم ایران قرار است برای ایجاد تغییرات و یا مذاکره آنها را به عنوان رهبر کشورشان بپذیرند . مگر اینها در گذشته چه کردند و این آقا سال ها در خارج از کشور چه میزان از مشکلات مردم را در زمان تحریم ها و جنگ 8 ساله دفاع مقدس دیده و به جان خریده که حالا ادعای راهبری و نجات مردم را دارد.
برزمینی گفت: در این چند سال اخیر به دلیل تحرمی های سختگیرانه آمریکا مردم با مشکلات زیادی روبرو بوده اند اما آنقدر آگاه و فهمیده هستند که بدانند امثالی مثل رضا پهلوی و نتیانیاهو دلسوز آنها نیستند.
وی با اشاره به جنایتکاری ترامپ گفت : ترامپ یک انسان متوهم خودشیفته ایست که خود را صاحب ماموریت خدایی میداند و طبیعتا چنین انسانهایی درهرجایی که باشند حیات بشری را تهدید می کنند و نباید ما شرایطی را فراهم کنیم که دوباره جنگی اتفاق بیفتند.
برز مینی تصریح کرد: ملت ایران همواره صلح طلب بوده و آغازگر هیج جنگی نبوده و همواره مورد ستم واقع شده است. باید بپذیریم که بعداز۷ اکتبر شرایط منطقه تغییر کرده وباتوجه به اینکه ما دوستان زیادی را از دست دادیم،شرایط مذاکره هم تغییرکرده و لازم است هوشیارانه دفع افسد به فاسد کنیم.
برزمینی با اشاره به این اتحاد و همبستگی بی نظیرملت تاکید نمود: ما به پشتوانه ملت مذاکره هم می کنیم و اگر لازم هم شد می جنگیم.
رئیس خانه احزاب استان گفت: ما در طول تاریخ صلح طلب بوده و هستیم، اما همچون امام حسین (ع) تن به ذلت نخواهیم داد. ما هشت سال با قوی ترین ارتش منطقه که از حمایت شرق و غرب برخوردار بود جنگیدیم و اگر لازم باشد برای دفاع از شرف،ناموس و وطنمان می جنگیم و ازهیچ قدرتی ترس وهراسی نداریم.
به گفته وی ، ما ملت امام حسینیم و هیچگاه در برابر ذلت و خواری سر خم نمیکنیم.
عضو جبهه اصلاحات گلستان با اشاره به مشکلات و مطالبات مردم و ضرورت حل آنها بیان کرد: مردم همواره از نظام و انقلاب حمایت و به مسئولان اعتماد کرده اند و حالا فرصت مناسبی است تا مسئولان در سیاست ها و رفتارهای خود بازنگری کنند و برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم گام های اساسی بردارند.
وی افزود: برای رفع ناترازی های آب ، برق و گاز باید سیاست های درستی را اعمال کنند.بایدمسئولان پاسخگوی مردم باشند که چه بر سر منابع طبیعی کشور آورده اید و کدام کار زیر بنایی و سرمایه گذاری را انجام داده ایدکه امروز از مردم انتظار دارید که در خانه لباس گرم بپوشند تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود . مسئولان باید علت اصلی این بی انضباطی ها و نابسامانی ها را شناسایی کرده وبدون شعارپردازی برای حل آنها اقدامات اساسی انجام دهند.
رئیس خانه احزاب گلستان ادامه با اشاره به اینکه چرا ما باید بعد از ان همه تحلیل های متعدد توسط کارشناسان در رسانه ناگهان در این جنگ غافلگیر شویم هم گفت: نکته مهم این است که چرا غافلگیر شدیم و چرا تحلیل درستی از تحولات منطقه و طراحی های اسرائیل غاصب نداشتیم. با اینکه نبرد لفظی ایران واسرائیل چند سالی بود که در منطقه خاور میانه آغازشده بود و گاهی درگیری های غیرمستقیم هم در سوریه و لبنان داشتیم اما تحلیل درستی از استراتژی وبرنامه هاوامکانات نظامی آنها نداشتیم.
وی در ادامه با اشاره به تحلیل های غلط برخی از فرماندهان نظامی و توهم نسبت به ضعیف بودن قدرت اسراییل در حمله به ایران تصریح کرد: ضعف شناختی و خود بزرگ بینی و کوچک شمردن دشمن در این قضیه نمود زیادی داشت و گمان کردیم که اسرائیل جرات حمله به ما را ندارد.
وی بیان کرد: ما نباید پدیده نفوذ را فقط به صرف حضور وجاسوسی چند افغانی یااعضای سازمان مجاهدین خلق تقلیل دهیم بلکه باید به صورت جدی تر به موضوع نگریسته شود و با دقت بر روی افرادی که مشکوک هستند تمرکز کنیم. بایدسراغ کسانی رفت که میدانستند که فلان سرداررابایدبه کدام ساختمان هدایت کرد.
وی در ادامه گفت تمام افرادی که وحدت ملی را نشانه گرفته اند مشکوک هستند.تمام افرادی که تحریک به ترور می کنند و برای ملت ایران هزینه تراشی می کنند مشکوکند.
برزمینی در ادامه باانتقاد شدید از افرادی که در تلویزیون تحلیل های اشتباه در مورد جنگ ارائه می دهند، گفت : چرا رسانه ملی که ادعای ملی بودن دارد اجازه می دهد که این افراد برای کشور هزینه ایجاد کنند ولی به سایر صاحب نظران اجازه حضور در سیمای ملی نمی دهند؟ چرا قوه قضائیه با این افراد برخورد نمی کند؟مگرغیرازین است که این گفتارهامصداق تشویش اذهان عمومی است ؟ امروز هرگونه سخن و تحلیلی که آتش جنگ دیگری را روشن کند باید تعطیل شود. آیاکسانی که برای سر ترامپ جایزه تعیین می کنند متوجه هزینه های بعدی آن هستند؟ آیا خودشان جرات مبارزه و حضور در جنگ دیگری را دارند؟
ارسال نظر