سرویس ورزشی گلستان24 گزارش می دهد؛
نتایج هفته سیزدهم لیگ برتر+جدول
دومین باخت استقلال خان به ببین دوباره با داوری بهمن ممشلی / توقف شاهین بندرگز / برد کشاورز علی آباد
به گزارش گلستان24 : روز پنج شنبه هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال استان گلستان در حالی آغاز گردید که در اولین دیدار تیم های استقلال سرکلاته و پارس ایده به مصاف یکدیگر رفتند. تیم استقلال سرکلاته موفق شد اولین پیروزی خود را جشن بگیرد . تیم استقلال موفق شد در خانه با نتیجه دو بر صفر تیم پارس ایده گرگان را شکست دهد.
![]()
تیم داوری بازی تیم های استقلال کردکوی و عقاب بندرترکمن.
روز جمعه و در دیداری حساس ، تیم های استقلال بندرگز و استقلال خان ببین به مصاف هم رفتند . این دیدار با نتیجه یک بر صفر به نفع استقلال بندرگز به پایان رسید. از نکات جالب این دیدار ، داوری بهمن ممشلی بود. این در حالی است که وی چندی پیش، داوری بازی بین تیم های استقلال خان ببین و پاس گرگان بر عهده داشت که با حرف و حدیث های فراوانی به پایان رسید ، در آن دیدار اولین باخت استقلال جوان خان ببین رقم خورد و شنیده ها از محرومیت داور و دو تن از بازیکنان تیم استقلال خان ببین در پایان آن دیدار حکایت دارد.
![]()
بهمن ممشلی دو باخت را در دو قضاوت برای تیم استقلال جوان خان ببین رقم زد.
در دیگر بازی حساس این هفته تیم های شهید آسیابی کلاله و شاهین بندرگز به مصاف هم رفتند و این دیدار با نتیجه صفر بر صفر مساوی به پایان رسید. تا صدر جدول شاهد تغییر نباشد.
![]()
تیم کشاورز علی آباد موفق شد با نتیجه یک بر صفر ، در خانه پاس گرگان از سد این تیم بگذرد تا رقابت در صدر جدول حساس تر شود و اختلاف این تیم با صدر به سه امتیاز برسد.
در آخرین دیدار این هفته نیز در دیداری جذاب و پر گل تیم استقلال کردکوی موفق شد با نتیجه سه بر دو تیم عقاب گنبد را در خانه شکست دهد.
لطفا برنامه هفته چهاردهم ببعد را اعلام فرمایید