روزنامه نود ورزشی در یک اشتباه فاحش، نام حضرت فاطمه زهرا (س) را به جای فاطیما که در پرتغال مقدس است آورده است.

تیتر عجیب یک روزنامه درباره حضرت زهرا (س) + عکس

به گزارش گلستان24 روزنامه 90 چاپ امروز [1 تیر ماه 1395] با تیتر عجیبی از زبان دولورس آویرو، مادر کریستیانو رونالدو منتشر شد: "حضرت فاطمه (س) ما را حمایت می کند"

بسیاری از خوانندگان و کسانی که این تیتر را مشاهده می کنند، در لحظه اول تعجب خواهند کرد، و سؤالات بسیاری در ذهن آنها تداعی خواهد شد. آیا این تیتر طنز است؟ آیا مادر کریستیانو رونالدو مسلمان شده است؟ یا اطلاعات دینی ما ناقص است؟
 
 
از این رو بعد از آنکه در کانال آقای مهدی رستم پور به این اشتباه اشاره شد، بر آن شدیم تا با بررسی و تحقیق بیشتر در این مورد، اطلاعاتی در اختیار قرار دهیم. اصل این خبر که در وب سایت vip.pt به آن پرداخته شده است، به این صورت است که مادر کریستیانو رونالدو به همراه نوه خود، برای وفای به یک عهد، به زیارت بانو فاطیما رفته است. در جایگاه مقدس (محراب) دولورس آویرو بابت دوران حرفه ای خوب و موفقی که پسرش پشت سر می گذارد، شکر گزاری می کند، پسر او اخیراً به اولین بازیکن تاریخ پرتغال تبدیل شد که 3 بار به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا می رسد. مادر خانواده آویرو همچنین برای موفقیت تیم ملی پرتغال نیز دعا کرده است، که در حال رقابت در یورو 2016 فرانسه می باشند.
 
لازم به ذکر است که دولورس آویرو، مادر ستاره پرتغالی در خانه خود یک مکان مقدس (معبد مانند) دارد و طبق عادت همیشه نزد بانوی فاطیما برای موفقیت فرزندش دعا می کند.
 
اما فاطیما کیست؟
 
پرتغالی ها او را بانوی خود خطاب می کنند (Nossa Senhora de Fátima)، و عنوانی است که مدعیان مشاهده حضرت مریم (مادر عیسی مسیح) یا به اصطلاح مدعیانِ تجلی مریم در شهر فاطیما به او اطلاق می‌کنند. این ادعا مربوط به سال 1917 است. سه کودک روستایی در آن سال ادعا کردند که مریم در دشتی در بیرون شهر فاطیما در پرتغال بر آن‌ها ظاهر شد. که از نام «بانوی تسبیح» یا «بانوی فاطیما» نیز برای اشاره به آن بانو استفاده می شود. از آن به بعد هر ساله هزاران نفر از شهر کوچک فاطیما زیارت و بازدید می‌کنند.
 
در 13 می 1912 میلادی، 3 کودک پرتغالی با نام‌های «ژاسینتا مارتو»، «فرانسیسکو مارتو» و «لوسیا دوس سانتوس» به‌هنگام کار در مزرعه ای واقع در منطقه روستایی «فاطیما» در غرب پرتغال، تن نورانی زنی را با لباس سفید مشاهده کردند. آنان در توصیف مشخصات این زن گفته اند که او می درخشید و از پرتو همان نوری که در آسمان می درخشید، پدیدار شد. زن سپیدپوش گفته‌ بود که از بهشت آمده است و از بچه‌ها خواسته بود که سیزدهم هر ماه به آنجا بازگردند.
 
 
به زودی ساکنان منطقه از این خبر مطلع شدند و در نخستین روز سیزدهم ماه می سال بعد، جماعتی برای تماشا گرد آمدند. با این حال، تنها همان 3 کودک، ژاسینتا، فرانسیسکو و لوسیا بودند که زن را می دیدند ولی مردم تنها وقایع حیرت انگیز جوی را مشاهده می‌کردند. تا ماه سپتامبر بیش از 20 هزار نفر این پدیده را مشاهده کردند. به گفته شاهدان، گوی درخشانی در میان آسمان از شرق به غرب به حرکت در می‌آمد.
 
در سیزدهمین روز ماه اکتبر، بچه‌ها دقیقاً به‌هنگام ظهر، پیکر این زن را مشاهده کردند. در حالی که جمعیتی حدود 7 هزار نفر به عینه ناظر این واقعه بودند، یکی از دختر بچه‌ها گفت که خانواده مقدس را در آسمان می‌بیند. جماعت به آسمان نگاه کردند آنان شاهد بودند که خورشید در هوا به چرخش در آمده است. در ابر باران زایی که در آسمان دیده می‌شد، روزنه ای پدیدار شد. قرص خورشید همچون یک صفحه مدور چرخان، تابش و گرمای عظیم خود را به سوی زمین فرستاد و سپس با حرکتی دورانی رو به بالا بازگشت. پس از ماه اکتبر نمودهای بصری برای همیشه متوقف شدند.
 
 
 
کودکان هم‌چنین ادعا می‌کنند که بانوی درخشنده سپید پوش که همواره تسبیحی در دست داشت، حوادثی از آینده را با آنها در میان گذاشته‌ است. یکی از پیش‌ بینی‌هایی که از طریق کودکان انتقال یافت، مربوط به واقعه قریب‌ الوقوع انقلاب روسیه بود و دیگری به جنگ جهانی دوم مربوط می‌شد و پیش بینی سوم که متن آن تا مدت‌ های مدید در پاکتی مهر و موم شده در واتیکان نگهداری می‌شد سرانجام در سال 2000 میلادی افشا شد. یکی از مواردی که در پیش بینی شرح داده شده بود ماجرای اقدام به قتل پاپ ژان پل دوم توسط محمدعلی آق‌جا بود که در سال 1981 به وقوع پیوست.
 
در 13 می 1967 پاپ پل ششم در پنجاهمین سالگرد آئین فاطیما شرکت کرد و در 13 می 1987 پاپ ژان پل دوم برای تشکر از حفظ جان خود به زیارت شهر فاطیما آمد.
 
 
نام روستا یعنی فاطیما را برخی مسلمانان با نام فاطمه دختر محمد، پیشوای مسلمانان مرتبط دانسته‌اند. اما نام شهر از دختر یکی از امرای آندلسی است که در قرن دوازدهم میلادی پس از اسارت توسط مسیحیان، به مذهب کاتولیک گروید و در سال 1158 میلادی به ازدواج کنت أوریم درآورده شد. بنابراین فاطیما (Fátima) یا فاطیما یکی از شهرهای کشور پرتغال است.
 

ارسال نظر

آخرین اخبار