معاون اقتصادی استاندار گلستان:

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان توجه به مناطق کمترتوسعه یافته و محروم را از راهبردهای دولت چهاردهم و استاندار و مدیران گلستان دانست و گفت: باید با کار و تلاش بیشتر فاصله ایجاد شده بین برخی مناطق این استان (مناطق برخوردار و کم برخوردار) برطرف شود.

توجه به مناطق کمتر توسعه یافته و محروم، از راهبردهای مدیران دولت چهاردهم است

به گزارش خبرنگار گلستان 24،  «عبدالعلی کیان‌مهر» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان، عصر دوشنبه در آیین متمرکز افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳۲ پروژه عمرانی، خدماتی، تولیدی، اقتصادی و اشتغالزای شهرستان مرزی مراوه‌تپه، گفت: خدمت به مردم ایران که با وجود سختی‌ها و مشکلات و سلایث سیاسی گوناگون اما همواره پای انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن ایستاده‌اند و این را در ۴۷ سال گذشته و نیز در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر به روشنی اثبات کردند، کمترین وظیفه مدیران است.

وی ادامه داد: مدیران دولت چهاردهم باید فدارکارانه از لحظه به لحظه دوره مسوولیت خود که بسیار زودگذر نیز است در خدمت به مردم و کسب رضایت آنها استفاده کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان همچنین با اذعان به محرومیت و کمتر توسعه یافتگی مراوه‌تپه، گفت: اگرچه خدمات انجام شده برای مردم این دیار و توسعه و پیشرفت‌های صورت گرفته در این شهرستان قابل قیاس با دوران رژیم پهلوی نیست اما باید تلاش‌ها را برای رفع کامل محرومیت‌های مراوه‌تپه بیشتر کنیم.

وی افزود: برای توسعه گلستان و رفع عقب ماندگی‌های زیرساختی آن از سرمایه‌گذارانی که در این استان بویژه در مناطق محروم آن صورت گیرد حمایت کامل می شود و تمام استعلام‌ها و مجوزهای لازم برای سرمایه‌گذاری در اسرع وقت اخذ و تحویل سرمایه‌گذاران می‌شود. 

کیان‌مهر، بابیان اینکه هدف از قبول مسوولیت در جمهوری اسلامی و دولت‌های آن خدمت به مردم و جلب رضایت آنهاست، گفت: خدمت بی منت و در عمل مدیران به مردم به‌دور از شعارگرایی وظیفه تک تک مدیران دولت چهاردهم است. 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار