معاون امور اقتصادی استاندار گلستان:

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: دولت با تمام توان در حال رفع چالش‌های بخش گندم، از تأمین نهاده‌ها تا تسریع در پرداخت مطالبات، است تا تولید این محصول کلیدی تقویت شود.

به گزارش گلستان 24، عبدالعلی کیانمهر در بازدید از مراکز خرید گندم آق‌قلا، بر تسریع در خرید و تسویه به‌موقع مطالبات کشاورزان تأکید کرد و از تلاش‌های دولت برای رفع چالش‌های تولید این محصول استراتژیک خبر داد. 

وی در جریان این بازدید، ضمن گفت‌وگو با مدیران و عوامل اجرایی، ظرفیت‌های بی‌نظیر گلستان در تولید گندم را مورد تأکید قرار داد و گفت: گلستان، با تکیه بر توان کشاورزان و شرایط مساعد طبیعی، یکی از ارکان اصلی تأمین گندم کشور است.

وی افزود: دولت با تمام توان در حال رفع چالش‌های این بخش، از تأمین نهاده‌ها تا تسریع در پرداخت مطالبات، است تا تولید این محصول کلیدی تقویت شود.

کیانمهر همچنین بر اهمیت هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی برای روان‌سازی فرآیند خرید تأکید کرد و افزود: پرداخت به‌موقع مطالبات کشاورزان، نقشی تعیین‌کننده در حفظ انگیزه آن‌ها برای تولید دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان ادامه داد: دولت متعهد است با حل مشکلات موجود، از کشاورزان به‌عنوان قلب تپنده تولید گندم حمایت کند.

وی ضمن ابراز رضایت از عملکرد مراکز خرید، خواستار تقویت زیرساخت‌ها و هماهنگی بین‌نهادی شد تا گلستان همچنان به‌عنوان پیشتاز تولید گندم، نقش محوری خود را در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا کند.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار