دانشجویان "دانشگاه اتاوا"، با کمپین "کموس ممنوع" و تحریم برند اسرائیلی "کموس" مخالفت خود را با آپارتاید اسرائیلی اعلام کردند.

تحریم کالاهای اسرائیلی توسط دانشجویان کانادایی

دانشجویان "دانشگاه اتاوا"، با کمپین "کموس ممنوع" و تحریم برند اسرائیلی "کموس" مخالفت خود را با آپارتاید اسرائیلی اعلام کردند. دانشجویان دانشگاه" اوتاوا" طی کمپینی "اوموش کوشِر" با برند تجاری "صبرا" را تحریم کرده بودند. آنان هدف از تحریم این محصول را روابط تنگاتنگ این شرکت با رژیم نژادپرست اسرائیل دانستند. (منتشر شده در فولکروم، روزنامه دانشجویی این موسسه).

کالاهای اسرائیلی

در این راستا روزنامه آمریکایی "نیویورک تایمز" پیرامون "صبرا" و فعالیت‌های آن توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: "صبرا" قسمتی از دارایی‌های "گروه استراووس" است که به تولید مواد غذایی می‌پردازد و یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی "گردان جولان" وابسته به وزارت دفاع اسرائیل است.

در این کمپین انجمن دانشجویی همبستگی برای حقوق بشر در فلسطینSPHR))، انجمن دانشجویان فلسطین (PSA)، جامعه یهودیان جوان برای عدالت اجتماعی (YJSJ) شرکت دارند.

یکی از اعضای SPHR، خانم "سارا بسم الله" در بیانیه­ای که در روزنامه دانشجویی فولکروم منتشر شد، از دانشجویان خواست که با امضاء خود برای بالا بردن اعتبار این خواسته دانشجویی حمایت کنند و با مصرف نکردن این کالاها به این کمپین روح ببخشند.

"سوزان اسپرونگ"، استادیار "مرکز مطالعات جهانی برای توسعه بین­المللی" و استاد دانشگاه "اتاوا"، تاکید کرد که از گروه SPHR حمایت می‌کند زیرا معتقد است که نبرد و مقابله با اسرائیل برای آزادسازی سرزمین‌های اشغالی در حال حاضر، همان نبرد با نژادپرستی در عصر گذشته است. "خانم اسپرونگ" در ادامه توضیح داد شرکت‌هایی که بایکوت می‌شوند علاوه بر ارزش اقتصادی، ارزش سمبولیک دارند و این گونه تحریم‌ها راه حلی صلح آمیز برای صلح جهانی هستند و ارزش سیاسی بالایی دارند.

به نقل از پایگاه خبری "شالمون تورنتو"، در این کمپین 798 دانشجو شرکت کرده بود. همواره این تحریم‌ها، بازتابی جهانی داشته و معرف آن بوده است که اسرائیل در عصر حاضر مانند رژیم نژادپرست آفریقای جنوبی اقدام می‌کند. دانشجویان با امضاء این کمپین اعلام داشتند که با هرگونه همکاری دولت‌های عرب غرب آسیا با اسرائیل مخالف هستند.

یک هفته قبل از این کمپین، شورای صنفی دانشجویان یکی دیگر از دانشگاه‌های کانادا خواستار بایکوت جهانی شرکت‌ها و کالاهای اسرائیلی شده بود.

در پایان این حرکت نمادین به نشانه مخالفت با سیاست‌های نژاد پرستانه اسرائیل در غرب آسیا، دانشجویان تاکید کردند که برخی از شرکت‌های آمریکایی هم باید در لیست کالاهای تحریمی قرار بگیرند زیرا آمریکا حامی اصلی مالی و نظامی اسرائیل در غرب آسیا است.

انتهای سخن:

سال‌هاست که انسان‌های حقیقت جو، رژیم اسرائیل را به راه اندازی سیستم "پاکسازی قومیتی" و به کارگیری سیاست "آپارتاید" در قبال فلسطینیان متهم می‌کنند و رژیم اسرائیل نیز به بدترین شکل ممکن قوانین بین المللی را در مورد فلسطینیان نقض می‌کند. این نسل کشی اسرائیلی به حدی جدی است که حتی مقامات آمریکایی، بزرگ‌ترین حامی رژیم اسرائیل نیز نگرانی خود را از تبدیل شدن اسرائیل به یک رژیم آپارتاید اعلام داشته‌اند. هر ساله حرکاتی نمادین از قبیل این تحریم‌ها برای مخالف با "آپارتاید اسرائیلی در غرب آسیا" در کشورهای مختلف جهان به ویژه در جهان غرب روی می‌دهد و روز به روز ملت‌های دنیا بیدارتر شده و به درک حقیقت نزدیک‌تر می‌شوند.

ارسال نظر

آخرین اخبار