مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان:

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان گفت: ۴۵میلیارد تومان برای تکمیل تالار جدید مرکزی گرگان تخصیص داده شده که امیدواریم هر چه سریعتر تخصیص پیدا کند.

تخصیص ۴۵میلیارد تومان برای تکمیل تالار جدید گرگان/ برون سپاری موجب ارتقای فعالیت های فرهنگی می شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی گلستان ۲۴ « احمد گلچین» عصر امروز در نشست خبری و رونمایی از پوستر سیو ششمین جشنواره تئاتر گلستان اظهار کرد: با توجه به اینکه گلستان دارای ظرفیت های هنری و فرهنگی بسیار زیادی است اما همچنان در توسعه زیر ساخت های فرهنگی ضعیف هستیم.

وی افزود: در همین راستا با رایزنی های انجام شده مبلغ ۱۰میلیارد تومان برای ترمیم پارکت های تالار فخرالدین اسعد گرگانی، ۴۵میلیارد تومان برای تالار جدید مرکزی گرگان و ۵میلیارد تومان برای نگارخانه جدید  تخصیص پیدا کرده که با تزریق این مبالغ به سرعت عملیات تکمیل و ترمیم اجرا می شود. 

گلچین در رابطه با برون سپاری فعالیت های فرهنگی و هنری در استان  گفت: گلستان جزو استان های ردیف اپل کشور است که این فعالیت ها را برون سپاری کزده است . چرا که معتقدیم با برون سپاری این فعالیت ها شکل تخصصی تری به خود خواهد گرفت و‌ میزان مخاطبان نیز افزایش پیدا می کند. 

وی ادامه داد: جشنواره  سی و ششمین تئاتر استان در آبان‌ماه  و در سه بخش صحنه ای، خیابانی و فرابخشی برگزار می شود و  بخش تئاتر معلولان و کودک و نوجوان  نیز برای نخستین بار در این جشنواره دیده است که این مهم از اثرات برون سپاری  این جشنواره  است. 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد گلستان بیان کرد: همه دستگاه های اجرایی استان باید در راستای امید آفرینی و شادی مردم تلاش کنند و برون سپاری مباحث فرهنگی بر همین اساس با نظارت ارشاد بر این مجموعه های فرهنگی و هنری انجام شده است. 

گلچین افزود: ما باوجود دستگاه متولی و دارای بدنه کارشناسی مرتبط با هر حوزه تخصصی، اما باور داریم که باید در مسیر مردمی سازی و برون‌سپاری قدم برداریم و در حد امکان کوشیده‌ایم این مهم را در عمل به نحو احسن انجام دهیم.

وی اظهار کرد: جشنواره تجسمی و فیلم فجر، نمایشگاه مد لباس و  جشنواره موسیقی هم در استان امسال برگزار می شود .

 گلچین ادامه داد: جشنواره ملی نواهای رضوی هم در استان با حضور هنرمندان شناخته شده کشوری  برگزار می شود.

وی افزود: در پایان آبان‌ماه نیز هفته کتاب را خواهیم داشت .

کم رنگ بودن حمایت‌های مالی بخش خصوصی از برنامه‌های فرهنگی 

در ادامه این نشست «کاظمیان» دبیر سی و ششمین  جشنواره تئاتر استان گلستان گفت: متاسفانه همدلی بین دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی برای حمایت از برنامه های فرهنگی  بر خلاف دیگر استان ها وجود ندارد .

کاظمسان

وی افزود: فقدان هم افزاییی بین دستگاه های اجرائی برای برون سپاری برنامه های فرهنگی نیز از دیگر مشکلاتی است که اجرای برنامه های فرهنگی را به شیوه تخصصی و کارشناسی تضعیف کرده است . چرا که وقتی این مسائل که از مهم‌ترین برنامه‌های توسعه‌ای یک شکور محسوب می‌شود به گروه متخصص آن بر اساس نیازهای جامعه سپرده نمی شود، قطعا خروجی مورد نظر را هم ندارد و به همین دلیل برگزاری بسیاری از برنامه‌های فرهنگی به رغم هزینه کرد فراوان دستگاه‌ها  نتوانسته خروجی قدرتمندی داشته باشد. 

دبیر سی و ششمین جشنواره تئاتر استان افزود: فرهنگ، زیرساخت اقتصاد قوی و پایدار است و ضرورت دارد مسئولان ما کمی سراغ مسئولان استان‌هایی که به حوزه فرهنگ به‌عنوان زیرساخت توسعه اقتصادشان توجه کرده‌اند و باور داشته‌اند بروند و از نزدیک مشاهده کنند که چگونه با کمک فرهنگ، اقتصاد خود را رشد داده‌اند.

کاظمیان در رابطه با نحوه برگزاری این جشنواره نیز عنوان کرد: بیش از 10 کمیته اجرایی برای این جشنواره انتخاب شده و بیش از 40 نفر نیز در آن همکاری خواهند داشت. 

وی افزود: الحاق بخش کودک و نوجوان و معلولان برای نخستین بار به جشنواره تئاتر استان از اقدامات جدید در حوزه هنری است که تا کنون اجرا نشده و همین مساله کیفیت برگزاری این جشنواره را دو چندان می کند. 

کاظمیان بیان کرد: توجه به نیازهای اقشار مختلف جامعه یکی از شاخصه های برون سپاری برنامه های فرهنگی و هنری است که امکان استعداد یابی در این عرصه را نیز افزایش می دهد. 

وی افزود: یکی دیگر از برنامه‌های این جشنواره کارگا‌ه‌های اموزشی و نشست‌های رسانه‌ای در حوزه هنر تئاتر است که این مهم هم تا کنون در جشنواره‌ها اجرا نمی شد. 

انتهای پیام/

کد 787

 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار