جانشین سپاه نینوا:
برگزاری 4500 برنامه در هفته دفاع مقدس در سطح استان/دستاوردهای دفاع مقدس گنجینه تمام نشدنی است
سردار سید موسی حسینی گفت: سالیان سال ما از دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس بهره مند هستیم، این دستاوردها گنجینه تمام نشدنی است و ایران را برای سالیان سال در مقابل بیگانگان بیمه کرد و به واژه خودباوری در دفاع مقدس رسیدیم و این یعنی اینکه ما می توانیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلستان 24: سردار سیدموسی حسینی ؛ جانشین سپاه نینوا در برنامه گفتگوی ویژه خبری سیمای گلستان به مناسبت هفته دفاع مقدس گفت: هرساله در مجموعه سپاه استان به مناسبت هفته دفاع مقدس برنامه های متنوعی اجرا می شود و روند برنامه ریزی آن از سطح محلات، حوزه ها و ... تدوین می شود و به نحو احسن اجرا می شود.
وی افزود: در هفته دفاع مقدس امسال ۴۵۰۰ برنامه عمومی و بیش از ۴۰ برنامه شاخص در سطح استان برگزار خواهد شد.
حسینی اظهار داشت: تبلیغات محیطی، دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران، نکوداشت فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس، افتتاح ۴۶۰ پروژه محرومیت زدایی توسط بسیج سازندگی، اهداء ۱۰۰ سری جهیزیه به زوجهای جوان، غبارروبی مزار شهدا، برگزاری یادواره های شهدا و آبروی محله،، افتتاح مرکز نفس به همت بسیج جامعه پزشکی، نواختن زنگ ایثار از مهمترین برنامه های ما در این هفته است.
جانشین سپاه نینوا عنوان کرد: صدام یک دست پرورده و یک نیروی نیابتی از سوی آمریکا بود که به ایران حمله کرد. با پیروزی انقلاب اسلامی غربی ها یک فهم درستی از انقلاب اسلامی پیدا کردند و آن تهدید وجودی آنها بود، لذا به دنبال کسی گشتند که انگیزه جنگ با ایران را داشته باشد و به صدام رسیدند، چرا که صدام سودای سردار قادسیه ، تسلط برشاهراهه اروندرود و جدا کردن خوزستان از ایران را در سر داشت.
این مقام مسئول اذعان داشت: عراقیها وقتی به ایران حمله کردند روی دیوار های خوزستان نوشتند جئنا لنبقی یعنی آمدیم که بمانیم. صدام مصاحبه خود را در خرمشهر ناتمام میگذارد و میگوید بقیه مصاحبه در تهران ،چه پشتوانه ای پشت صدام بود که اینطور فکر می کردند، همه دنیا پشتوانه عراق در جنگ هشت ساله بودند.
وی تصریح کرد: دفاع مقدس ما چند ویژگی بارز داشت که مهمترین آنها دفاع منبعث از ایمان و دفاع حول محور رهبری و ولایت بود و همین ویژگی ها بود که جنگ تحمیلی ما را به دفاع مقدس تبدیل کرد.
سردار حسینی بیان داشت: سالیان سال ما از دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس بهره مند هستیم، این دستاوردها گنجینه تمام نشدنی است و ایران را برای سالیان سال در مقابل بیگانگان بیمه کرد و به واژه خودباوری در دفاع مقدس رسیدیم و این یعنی اینکه ما می توانیم.
جانشین فرمانده سپاه نینوا گفت: مردم ما با ایمانشان و با محوریت ولایتو رهبری در مقابل دشمن می ایستند و همین رمز پیروزی ما می باشد. و هرجا کیان ایران عزیز مورد تعرض قرار بگیرد مردم ما با اتحاد در کنار یکدیگر خواهند بود.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: دشمن خیلی تلاش می کند در نسل جوان ما ایجاد ناامیدی کند ولی نمیدانند که جوانان ما تمدن ساز هستند و پرچم را اینها به قله خواهند رساند لذا جوان باید نسبت به خاکو میهن نگاه درست و عمیق داشته باشد.
انتهای پیام//
ارسال نظر