تصاویری که پیش رو دارید، یکی مربوط می شود به ابتدای دهه 1350 شمسی و روزهای خدمت سربازی در «تیپ 55 هوابرد شیراز» و دیگر به اواخر همان دهه.

تصاویر دیده نشده از سردار شهید حسین همدانی
«حاج حسین همدانی» به تاریخ جمعه، 24 آذر ماه 1329 شمسی (مصادف با 5 ربیع الاول 1370 قمری) در  شهرستان «آبادان» خانه ی «علی همدانی» یکی از کارگران «شرکت نفت آبادان» متولد شد. او و سه برادر و خواهرش، در سه ساله‌گی پدر را از دست دادند.
به گزارش گلستان24، خدمت سربازی اش را در رسته ادوات گردان 158 از تیپ 55 هوابرد شیراز به عنوان خدمه ی خمپاره انداز 81 م.م طی کرد. سال 1356 شمسی با دختر دایی اش ازدواج کرد و ... طوفانِ نهضتِ روح الله، سرنوشت این جوان 28 را در مسیری قرار داد که به یکی از چند ده نفرِ موسسِ «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همدان» تبدیل شد و از همین هسته‌ی محدود بود که در سال‌های جنگ، درختِ تناورِ«لشکر 32 انصارالحسین(صلوات الله علیه)» سربرافراشت و به یکی از کارآمدترین یگان های زمینی «سپاه» تبدیل شد. فرماندهی این لشکر، بیش از سه سال بر عهده ی «حاج حسین» بود و پس از آن، سکانِ «لشکر 16 قدس گیلان» به دستش سپرده شد و ... پس از پایان جنگ علیه بعثیان متجاوز، «حاج حسین» در جبهه های مختلف نبرد با فتنه گران داخلی و یا مزدوران خارجی، درخشش هایی به یادماندنی از خود نشان داد که کینه‌ی عمیقی در دل معاندانِ نظام اسلامی و نهضت روح الله برجاگذاشت.
و آخرین میدانی که «حسین همدانی» برای مجاهدت های خود برگزید، «دفاع از حرم بانوی مقاومت» در برابر فتنه‌ی «اسلام آمریکایی» بود.

امیرِسپیدموی جبهه های نبرد حق علیه باطل، پس از 35 سال پوشیدن لباس پاسداری از نهضت حسینی، سرانجام روز پنجشنبه 16 مهر 1394 شمسی، در میدانِ دفاع از حرمِ «بانوی مقاومت»، حضرت زینب کبری(سلام الله علیها)، «مزدِ خوبان» را دریافت کرد و پای بر بساط «عندربهم یرزقون» نهاد.

 
تصاویری که پیش رو دارید، یکی مربوط می شود به ابتدای دهه 1350 شمسی و روزهای خدمت سربازی در «تیپ 55 هوابرد شیراز» و دیگر به اواخر همان دهه.
 
 
هدیه به روحِ بلندپروازش صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

 

 
 
 

ارسال نظر

آخرین اخبار