آمارها و حقایق درباره شبکه های اجتماعی در سال 2013

در سال‌های اخیر، رسانه‌ها و نرم‌افزارهای اجتماعی به‌شکل روزافزونی رواج پیدا کرده‌اند. پس از سال ۲۰۰۰ با پیشرفت اینترنت و توسعه‌‌ی وب ۲ و همچنین توسعه‌ی نسل‌های جدید تلفن همراه هوشمند، امکانات و قابلیت‌های تعاملی و مشارکتی مورد نیاز رسانه‌های اجتماعی فراهم شد و این رسانه‌ها به‌سرعت در تمام نقاط جهان مورد استفاده‌ی کاربران قرار گرفتند.

کاربران با انگیزه‌ها و اهداف متفاوت، از جمله ارتباط با نزدیکان و دوستان، پیدا کردن دوستان قدیمی، تشکیل گروه‌های گفت و گوی آنلاین، دریافت و ارسال اطلاعات، جست‌وجوی فایل‌ها و محتواهای مورد نیاز و... از این رسانه‌ها و نرم‌افزارها استفاده می‌کنند.

 هدف اینفوگرافی Social Media State & Facts Of 2013 نشان دادن حقایق و آمارهای شبکه­های اجتماعی است. با ظهور تلفن­های همراهِ هوشمند جهشی بزرگ در استفاده از اینترنت روی داده است، اما مسئله­ی جالب این است که استفاده از شبکه­های اجتماعی در افراد با گروه سنی در محدوده­ی 50 سال به سرعت در حال رشد است!

شبکه های اجتماعی

با توجه به مطالعه GlobalWebIndex، عوامل حرکت پر شتاب رسانه­های اجتماعی عبارت‌اند از:

  1. موبایل: تعداد زیادی از مردم به اینترنت از طریق تلفن همراه دسترسی دارند با افزایشی 60.3 درصدی به 818.4 میلیون نفر در 2 سال گذشته رسیده است.
  2. تطبیق قدیمی­تر کاربران: در توییتر رده­ی سنی 55 تا 64 سال سریع‌ترین نرخ رشد با نرخ 79٪ از سال 2012 تا کنون را به خود اختصاص داده­اند. سریع‌ترین نرخ رشد در میان کاربران در شبکه­های فیس­بوک و + Google، رده­ی سنی 45 تا 54 سال و به ترتیب با نرخ­های افزایشی 46٪ و 56 ٪ می‌باشد.

فیس­بوک

فیس­بوک به رشد و تولید سرمایه به کمک تبلیغات و کاربران تلفن همراه خود ادامه می­دهد. آماری که در ادامه آورده شده برای سه ماهه­ی اول سال 2013 می‌باشد:

 

*      کاربران فعال روزانه: 665 میلیون

*      کاربران تلفن همراه ماهیانه:751 میلیون

*      کاربران فعال ماهیانه: 1.1 میلیارد

درصد درآمد تبلیغات تلفن همراه:

*      تبلیغات موبایل در سال 2012: 23٪

*      تبلیغات موبایل در سه ماهه­ی اول سال 2013: 30٪

توئیتر

توئیتر سریع­ترین نرخ رشد کاربران را در جهان به خود اختصاص داده است و بالاترین نرخ رشد هم در میان کاربران، مربوط به گروه سنی 55 تا 64 سال است.

 کاربران فعال ماهیانه:228 میلیون (44٪ رشد از ژوئن 2012 تا مارس 2013 دیده می­شود.)

 توئیتر 228 میلیون کاربران فعال ماهیانه دارد و این به آن معنی است که 21٪ از کاربران اینترنت در سراسر دنیا از توئیتر استفاده می­کنند.

یوتویوپ

یوتویوپ تعداد کاربر بزرگسال در رده­ی سنی 18 تا 34 سال را بیشتر از هر شبکه­ی کابلی به خود اختصاص داده است. ساعات تماشای ویدئوهای منتشر شده در یوتویوپ نسبت به ماه می سال 2012 دو برابر شده است که در ماه می 3 میلیارد ساعت ویدئو تماشا شده است. در صورتیکه همین نرخ درسال 2013 به 6 میلیارد ساعت افزایش پیدا کرده است.

+ Google

+ Google تأثیر زیادی در مدیاهای اجتماعی جهان داشته و در حال حاضر دومین بزرگ‌ترین شبکه­ی اجتماعی جهان است.

      کاربران فعال ماهیانه:359 میلیون

 از ژوئن سال 2012 تا مارس 2013، کاربران فعال ماهیانه + Google،33٪ افزایش یافته‌اند.

لینکدین

بزرگ‌ترین شبکه­ی تخصصی کسب و کار در دنیا که به رشد سریع خود ادامه می­دهد البته نه با سرعتی که توئیتر و + Google رشد می­کنند.

*      کاربران این شبکه­ی تخصصی بیش از 200 میلیون هستند.

*      در هر ثانیه، دو کاربر جدید به لینکدین ملحق می­شوند.

  1. *     ٪ کاربران لینکدین خارج از ایالات متحده هستند.

تحلیل اینفوگرافی

این گزارش که برمبنای اطلاعات جمع‌آوری شده درسه ماهه آغازین سال 2013 است، کوچ کاربران از شبکه‌های اجتماعی محلی و منطقه‌ای به شبکه‌های اجتماعی جهانی را نشان می‌دهد، در بسیاری از کشورها مانند چین و ژاپن شبکه­ی اجتماعی محلی وجود دارد اما طبق آمار ارائه شده در این گزارش، فیس‌بوک همچنان با اختلاف زیادی، درصدر بزرگ‌ترین شبکه‌های اجتماعی قرار دارد و این شبکه اجتماعی، ماهیانه 1.1 میلیارد کاربر فعال دارد. کاربران فعال هم، کاربرانی هستند که در طول یک ماه از خدمات این سایت­ها استفاده می­کنند. دومین فضا در بین شبکه­های اجتماعی به + Google اختصاص دارد و بیشترین نرخ رشد هم مربوط  به توییتر است که 44 درصد رشد را شاهد بوده و تعداد کاربران فعال در این شبکه به 228 میلیون نفر رسیده است.

در این اینفوگرافی چند نکته­ی جالب به چشم می­خورد:

  1. یوتیوب (که قبلاً جزو شبکه‌های اجتماعی محسوب نمی‌شد و اساساً برای اهداف دیگری به وجود آمده بود) بیشترین کاربر در گروه سنی 18 تا 34 سال را به خود اختصاص داده، این مساله به نوعی شانس بهبود سرویس‌های دیگر گوگل که در ارتباط مداوم با گوگل پلاس و یوتیوب هستند را نیز نشان می‌دهد.
  2. رشد چشم گیری در تعداد کاربران 55 تا 65 سال دیده می­شود. اینکه کاربران در این سن جذب شبکه­های اجتماعی می­شوند نشان دهنده­ی تنهایی افراد در این سن در دنیای واقعی است که برای پرکردن وقت خود به شبکه­های اجتماعی روی می­آورند.

ارسال نظر

آخرین اخبار