بر اساس مفاهیم مطرح در اولین نقشه راه تولید الگوی پیشرفت اسلامی، اداره جامعه- با نگاه دینی-"هدایت بنیان" است و یک حکومت دینی در گام اول باید به تکمیل و تثبیت زیر ساخت های هدایت، اهتمام داشته باشد. از منظر این نقشه راه؛هدایت علاوه بر کارکردهای آخرتی و روانشناختی، کار کردهای اجتماعی فراوانی دارد؛ که در صورت تببین این بعد از کارکردهای هدایت، مکانیزم های جدیدی برای اداره جامعه تصویر می شود.

به گزارش گلستان 24 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نقشه راه  فرآیند و ابعاد "اداره هدایت بنیان جامعه" در "نظریه پردازش موضوعات جهت ساز" تبیین شده است و این نظریه در واقع نظریه مادر الگوی پیشرفت اسلامی محسوب می شود. به عبارت دیگر در قالب مفاهیم این نظریه، تصویری کلان و حجیت یافته از اداره جامعه بر مبنای دین ارائه شده است. برای آشنائی اولیه با این نظریه می توانید مطالبی را از اینجا و  اینجا دریافت کنید.

IMAGE634981765254108793

لازم به ذکر است که در دور جدید از نشست های گفتمانی الگوی پیشرفت اسلامی یک بسته از نظریات مطرح در اولین نقشه راه تولید الگوی پیشرفت اسلامی، شامل: 1- "نظریه پردازش موضوعات جهت ساز"  2-"نظریه بانک سؤالات جهت ساز"3- "نظریه بهبود مستمر فضای حاکم بر نهادهای متکفل تربیت"4- "نظریه هسته های توازن در نظام برنامه ریزی کشور"5- "نظریه بنگاه های وقف محور" و 6"نظریه پیش گیری بنیادین اسلامی از جرم" تبیین می شود.

ارسال نظر

آخرین اخبار