ما باید بدانیم چه مطالبی را با دیگران در این فضا به اشتراک بگذاریم و در چه مواردی از انجام آن اجتناب کنیم.

چه اتفاقی می‌ افتد وقتی بلاگرها هر چیزی را منتشر می‌کنند!

تا چه میزان بلاگرها باید آنلاین و در فضای مجازی باشند؟ سردبیران سایت FMM در مورد خطرات به اشتراک گذاشتن زیاده از حد، هشدار می‌دهند.

اینجا در FMM، وبلاگ ما، کار ماست. ما به‌سختی کار می‌کنیم تا محتوای هوشمندانه و حرفه‌ای مطابق با آخرین مباحث بازاریابی دیجیتال ارائه دهیم به‌علاوه در بحث‌های خبری، ارسال تصاویر، محتواهای به‌روز، نیز فعالیت می‌کنیم. گاهی اوقات خودمانی می‌شویم؛ عموم را دعوت می‌کنیم تا در اتاق پذیرایی بنشینند، (در فضای مجازی)، اما نه در اتاق‌خواب‌هایمان. تشخیص این مطلب بسیار مهم است. ما باید بدانیم چه مطالبی را با دیگران در این فضا به اشتراک بگذاریم و در چه مواردی از انجام آن اجتناب کنیم.

چه چیزی را باید در فضای مجازی به اشتراک گذاشت؟

حتی اگر شما تنظیمات حریم خصوصی را بسیار جدی بگیرید در حدی که حتی مادر شما نیز نتواند به صفحه‌ی فیس‌بوک شما دسترسی پیدا کند، حتی اگر شما تنها یک گروه کمتر از صدنفری از دوستان نزدیک و آشنایان را در لیست خود دارید؛ شما هنوز هم باید حواستان به حرفی که در شبکه‌های اجتماعی می‌زنید باشد. آیا می­دانید به‌طور دقیق چند بار فیس‌بوک تنظیمات مربوط به حریم خصوصی و کاربری را تغییر داده است؟

مشاور بازاریابی و شبکه‌ی اجتماعی، جف بولاز؛ لیستی تهیه نموده به نام " 30 موردی که نباید در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود." و به نظر من این موارد نه‌تنها جامع بلکه کاربردی و عملی نیز هستند. بولاز از یک قانون طلایی دارد: اگر در مورد موضوعی حس خوبی ندارید آن را به اشتراک نگذارید، زیرا باعث می‌شود شما درخطر بیفتید. او همین‌طور از شما می‌خواهد به قلب خود اعتماد کنید و مطابق با بصیرت خود عمل کنید زیرا بصیرت اطلاعات را متفاوت از ضمیر خودآگاه پردازش می‌کند.

بلاگرها

تا چه میزان باید شخصی و خودمانی بود؟

جواب این سؤال در افراد مختلف متفاوت است. اما بسیاری از کسانی که وبلاگ می‌نویسند و در فضای مجازی تعاملات دارند و می‌خواهند مطالبی مربوط به خود را به‌صورت عمومی منتشر کنند مانند به اشتراک گذاشتن اطلاعات، تجربیات زندگی و یا دستورالعمل‌ها و یا شاید بخواهند یک انجمن مشاوره تشکیل بدهند. این کار هیچ ایرادی ندارد. اما مهم است که به خاطر داشته باشید همه می‌توانند پست‌های شمارا بخوانند: رئیس سابق شما، مادرتان، رئیس آینده، مشتریان، متصدیان، وکلای طلاق، مردم با مذاهب و گرایش‌های سیاسی مختلف، کسانی که از پیت بال خوششان می‌آید و کسانی که از پیتبال بدشان می‌آید.

مریل اوانس، یک وبلاگ نویس؛ توصیه می‌کند مردم از این چهار معیار برای تصمیم‌گیری در مورد به اشتراک گذاشتن مطالب شخصی در نظر داشته باشند:

1_ آیا مشکلی در شغل شما ایجاد نمی‌کند؟ هر چیزی را که می‌خواهید بنویسید باید در نظر بگیرید که همکاران شما نیز می‌توانند آن‌ها را بخوانند.

2_ آیا مناسب شخصیت شما است؟ برخی مردم با پوشیدن لباس‌های خاصی خود را مشهور می‌کنند، لباس‌های نازک و بدن‌نما گاهی حتی سبک زندگی شما را عیان می‌کند. عکسی منتشر کنید که خانواده‌تان از دیدن آن‌ها آزرده نشوند.

3_ آیا با اهداف آینده‌ی شما وفق دارد؟ به این موضوع فکر کنید که آینده‌ی کاری شما به چه سمت‌وسویی می‌رود، آیا این مطالب در راستای تصویری است که از آینده‌ی کاری خود دارید؟ آیا این مطالب 5 سال بعد، کارمندان شمارا متأثر خواهد کرد؟

4_ آیا می‌تواند روی زندگی شخصی شما اثر منفی بگذارد؟ تصور کنید شما مطلبی در مورد رزومه‌ی کاری همسرتان بدون آگاهی او به‌روزرسانی می‌کنید، مطلبی که همکاران فعلی او به آن دسترسی دارند. با عکسی خجالت‌آور از خواهرانتان پست کنید چرا که شما در آن عکس فوق‌العاده افتاده‌اید. قبل از آنکه چیزی را پست کنید خوب فکر کنید که این مطالب چه تأثیری بر خانواده‌ی شما دارد اگر آن‌ها را با همه‌ی دوستان خود به اشتراک بگذارید.

ارسال نظر

آخرین اخبار