اعتمادبه‌نفس پایین یک اختلال فکری است که در آن دیدگاه شخص از خود یک بینش نامناسب، بدون جذابیت و بی‌کفایت است. این افکار معمولاً حداقل یک‌بار برای هرکسی پیش می‌آید.

یازده واقعیت در مورد نوجوانی و اعتمادبه‌نفس

1_ اعتمادبه‌نفس پایین یک اختلال فکری است که در آن دیدگاه شخص از خود یک بینش نامناسب، بدون جذابیت و بی‌کفایت است. این افکار معمولاً حداقل یک‌بار برای هرکسی پیش می‌آید.

2_ بین دانش آموزان دبیرستانی، 44% از دختران و 15% از پسران در تلاش هستند تا وزن کم کنند.

3_ بیش از 70% از دختران بین 15 تا 17 سال، از فعالیت‌های عادی روزانه مانند شرکت در کلاس به دلیل حس خوب نداشتن در مورد ظاهر خود، اجتناب می‌کنند.

4_ بیش از 40% از پسران در دوره‌ی راهنمایی و دبیرستان، باهدف افزایش حجم عضله و بازو به‌صورت مرتب ورزش می‌کنند.

5_ 75% از دختران با اختلالات اعتمادبه‌نفس؛ درگیر فعالیت‌های منفی مانند پرخاشگری، سیگار کشیدن، مشروبات الکلی و اختلال خوردن می‌شوند. این فعالیت‌ها معمولاً در 25% از دختران که کمبود اعتمادبه‌نفس در آن‌ها به‌صورت حاد است بیشتر انجام می‌شود.

6 معمولاً 20% از نوجوانان قبل از رسیدن به سن بلوغ، حداقل یک‌بار به افسردگی دچار می‌گردند.

7_ دختران نوجوانی که نسبت به خود دید منفی دارند؛ 4 برابر بیش از دیگران به اعمالی مربوط به پسران دست می‌زنند که در آخر منجر به پشیمانی می‌شود.

8_ یکی از بزرگ‌ترین آرزوهای دختران نوجوان این است که والدینشان تعاملات بهتری با آنان داشته باشند که این تعاملات شامل صحبت در مورد موضوعات بی‌پرده نیز می‌شود.

 نوجوانی و اعتمادبه‌نفس

9_ 38% از پسران در دوره‌ی راهنمایی و دبیرستان از مکمل‌های پروتئینی استفاده می‌کنند و نزدیک به 6% آنان نیز اعتراف کرده‌اند که از هورمون‌های آستروئیدی استفاده می‌کنند.

10 _از هر 10 دختر، 7 نفر آنان معتقدند که حداقل در یک زمینه خوب و متناسب نیستند، مانند ظاهر، اجرا داشتن در مدرسه، تعاملات با دوستان و اعضای خانواده.

11 _ اعتمادبه‌نفس یک دختر به‌شدت به دیدگاه او در مورد اندام و وزنش بستگی دارد.

ارسال نظر

آخرین اخبار