شماری از علما و طلاب ترکمن و اهل سنت گلستان می گویند: رونق ناشی از تحقق نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب در زندگی مردم دستاوردهای اقتصادی و اجتماعی به ویژه در حوزه اشتغال دارد و در این راستا توصیه روحانیان برای تشویق مردم به خرید کالای ایرانی مهم است.

عزم علمای اهل سنت در حمایت از کالای ایرانی

آنان افزودند که با اراده مصمم در راستای تحقق حمایت از کالای ایرانی و تولیدات داخلی تبلیغ و تلاش می کنند.
به گزارش گلستان24؛  نامگذاری سال 97 با عنوان حمایت از کالای ایرانی بیانگر عزم جدی مردم و مسئولان برای حمایت از تولیدات داخلی و ترویج مصرف کالای ساخته کارگر ایرانی و رونق بیشتر تولید و اشتغال در کشور است. 
در این پیوند روحانیون اهل سنت گلستان که همواره برای وحدت، پاسداشت دستاوردهای انقلاب اسلامی و کمک به پویایی و توسعه کشور تلاش کرده اند، امسال نیز به عنوان پیشروان جریان سازی اجتماعی عزم خود را برای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیوند با اجرایی شدن شعار سال جزم کرده اند.
عبدالحلیم چوگان از طلاب جوان اهل سنت گلستان به خبرنگار ایرنا گفت: ترکمن ها همواره در کنار سایر اقوام هموطن برای حفظ و آبادانی ایران و استان تلاش کرده اند. 
وی ادامه داد: حمایت از کالای ایرانی که توسط رهبر معظم انقلاب مورد توجه قرار گرفته، برای رونق اقتصاد کشور بسیار اثربخش است. 
این طلبه ترکمن افزود: برخی شهرستان های گلستان از مناطق کمتر برخوردار کشور بوده و بیکاری بالایی دارد که رونق اقتصادی ناشی از تحقق نامگذاری امسال تاثیر بسیاری در حوزه ایجاد فرصت های شغلی داشته و توصیه روحانیون برای ترغیب مردم به خرید کالای ایرانی ضروری است.
مدیر حوزه علمیه اهل سنت قره تپه بندرترکمن در غرب گلستان هم گفت: روحانیون اهل سنت استان برای تحقق منویات رهبری در نامگذاری سال تلاش خواهند کرد.
حاج آخوندعبدالجبار میرابی اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص کشور و تلاش دشمنان برای وارد کردن آسیب از طریق فشارهای اقتصادی، اتخاذ این تصمیم و نامگذاری سال 97 در حمایت از کالای ایرانی به جا و ارزنده بود و نشانگر زمان شناسی رهبر معظم انقلاب است. 
وی ادامه داد: خرید تولیدات ایرانی می تواند به بالاترین نماد اثبات برادری و وحدت در کشور تبدیل شود.
به گفته آخوند میرابی، خرید کالاهای ایرانی موجب ثبات اقتصادی و انسجام ملی نیز می شود.
وی ادامه داد: نفوذ روحانیت در سایه محبت مردم به آنها می تواند زمینه شکل گیری عزم ملی اجتماعی – اقتصادی را در راستای حمایت از تولیدات داخلی فراهم سازد. 
آخوند میرابی اضافه کرد: روحانیون ترکمن به عنوان یکی از فعالان اجتماعی و رهبران دینی باید از تریبون های نماز جمعه، مساجد و مدارس دینی آسیب های اجتماعی و اقتصادی استفاده و خرید کالای قاچاق را برای مردم بازگو کنند.
وی از سرمایه گذاران منطقه نیز خواست تا با هدف حمایت از کالای ایرانی سرمایه گذاری در بخش تولیدی استان را افزایش دهند و برای تولید کالای با کیفیت حتی با سود و عایدی کمتر اقدام کنند تا موجبات عزت نفس جامعه اسلامی برای همه اقوام ایرانی فراهم شود.
حاج آخوند امانگلدی حنفی امام جمعه خواجه نفس شهرستان گُمیشان هم گفت: هنگامی که ما کالایی در داخل تولید می کنیم چه نیازی است که به خرید کالای خارجی و یا بدتر از آن به کالای قاچاق روی بیاوریم.
وی بیان کرد: خرید کالای قاچاق ضربه مهلکی به چرخه اقتصادی کشور زده، اشتغال را از بین می برد و بخش تولید را با زیان مواجه می کند که نتیجه آن از بین رفتن آرامش روانی جامعه به سبب فشارهای اقتصادی است. 
آخوند حنفی ادامه داد: افرادی مانند روحانیان، اساتید و فرهنگیان که در بین مردم مقبولیت دارند باید تلاش کنند رویه استفاده از کالای با کیفیت داخلی در کشور عملیاتی شود.
به گفته وی، روحانیون اهل سنت ترکمن نیز با استفاده از تربیون های نماز جمعه و در سایر فرصت ها مردم را به خرید و استفاده از کالای ساخت وطن ترغیب می کنند.
حاج آخوند عبدالرحمن کُر امام جمعه اهل سنت بندرترکمن در غرب گلستان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: نقش آفرینی علما برای حمایت از کالای ایرانی مصداق امر به معروف بوده و وظیفه همه روحانیون تلقی می شود. 
مدیر حوزه علمیه اهل سنت قبا گلستان اضافه کرد: از این پس در خریدهای این حوزه تا حد امکان کالاهای ایرانی خریداری می شود.
آخوند کر تاکید کرد: مادامی که کالای داخلی و ساخته دست کارگر ایرانی وجود دارد به هیچ وجه کالای خارجی برای این مدرسه دینی خریداری نخواهد شد.
امام جمعه اهل سنت بندرترکمن گفت: از تمامی فرصت ها مانند تریبون نمازجمعه و منبرها استفاده می کنیم تا منویات رهبری در خصوص حمایت از کالای ایرانی به مرحله اجرا درآید. 
وی تاکید کرد: با تبیین نتایج استفاده از کالای ایرانی برای مردم، عواید آن به کشور، کارگران و فرزندان برومند ایران اسلامی اعم از ترکمن و فارس و شیعه و سنی باز می گردد.
به گزارش ایرنا، هر چند داده های آماری رقم مشخصی را از سطح تبادلات اقتصادی بخش های مختلف در استان نشان نمی دهد، اما با تکیه بر شاخص هایی مانند جمعیت، شهرها و روستاهای ترکمن نشین و اراضی کشاورزی در اختیار به ویژه در مناطق شمالی استان می توان بخش بزرگی از فعالیت های اقتصادی را به ترکمن ها نسبت داد.
پیاده سازی راهکارهای عملی متاثر از ترویج آموزه های اجتماعی توسط روحانیون برای اجرایی شدن حمایت از کالای ایرانی نقش ملموسی در ارتقای تولیدات داخلی و سرانه تولید در گلستان خواهد داشت. 
گلستان بیش از 20 هزار کیلومتر مربع وسعت و یک میلیون و 869 هزار نفر جمعیت دارد که حدود یک سوم آنان از هموطنان اهل سنت و بیشتر ترکمن هستند که دوشادوش سایر برادران و خواهران خود برای توسعه استان تلاش می کنند.
کاهش دو درصدی نرخ بیکاری در استان از آغاز به کار دولت تدبیر و امید نویدبخش روزهای روشنی برای مردمان این سرزمین است که با کمک روحانیت شیعه و اهل سنت و حمایت و همراهی مردم در استفاده از کالای ایرانی شاهد رونق بیشتر بخش تولید و اقتصاد گلستان خواهیم بود.

/ایرنا

ارسال نظر

آخرین اخبار