وزیر کار درباره دهک‌های پایین جامعه و مقدار پرداخت یارانه به آن‌ها گفت: در جلسه گذشته هیات وزیران مرحله دوم حمایت غذایی از اقشار در معرض تهدید سوء‌تغذیه آغاز شد و از امروز در حساب افراد پول ریخته شد تا نیازهای خود را تامین کنند.

آغاز مرحله دوم حمایت غذایی از امروز اغاز شد

 علی ربیعی - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی - در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: رییس کل بانک مرکزی اعلام کرده که 28 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش صنعت اختصاص می‌ یابد که از این رقم 40 هزار میلیارد ریال با تاکید رییس جمهوری از منابع کم قدرت که منجر به تورم نشده، پرداخت شد.

آغاز مرحله دوم حمایت غذایی از امروز
به گفته او همچنین در جلسه شورای عالی اشتغال تاکید شد که این رقم در اختیار بنگاه‌های موجود نباشد و تلاش می کنیم 50 درصد آن را به بنگاه‌های جدید سوق دهیم.
وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی افزود:‌ رقم گذشته 60 هزار تومان به ازای هر فرد بود که ما آن را به 70 هزار تومان افزایش دادیم و افراد معلول در هر خانواده را نیز اضافه کردیم و بیش از 9000 نفر مشمول آن شدند.
وی تاکید کرد: از رسانه‌ها می خواهیم برای مبارزه با این مشکل به ما کمک کنند و ما نیز شناسایی از پایین را شروع کردیم.
وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که فصل دیگری از برنامه ریزی‌های دولت تدبیر و امید را برای حل مساله اشتغال و ارتقای کیفیت زندگی را دنبال می کنیم، اظهار کرد: در این تفاهم‌نامه در جهت رفع مشکلات و رنج مردم و ایجاد رشد در کشور برآمدیم.
وی با یادآوری این‌که وزارت صنعت، معدن و تجارت از اهمیت زیادی برخوردار است و 35 درصد بازار کار متاثر از سیاست‌های این وزارتخانه است، تصریح کرد: بحث مهم در این تفاهم‌ همکاری، برنامه‌ریزی در جهت ایجاد ظرفیت‌هایی برای افزایش مهارت با همکاری سازمان فنی و حرفه ای است و امروزه با این که در یک کشور در حال توسعه هستیم به کشورهایی مثل افغانستان، عمان، تانزانیا ... آموزش مربی‌گری می‌دهیم.
وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی گفت: بحث مهم دیگر در این تفاهم نامه کارورزی است و ما به دنبال آن هستیم که سالی 2000 میلیارد برای بیمه بیکاری هزینه کنیم و می خواهیم افراد تحت آموزش فنی و حرفه‌ای قرار بگیرند و به وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی شوند و هزینه آن را سازمان تامین اجتماعی تقبل خواهد کرد.
ربیعی گفت: نگرانیم که حتی یک کارگر در بخش صنعت و معدن آسیب بییند و این تفاهم نامه برای ایمنی بیشتر کارگران معدن کمک می کند و در شش ماه آینده اثرات آن را خواهیم دید.
وزیر تعاون با اشاره به مشکل بهره وری در کشور افزود: این هم از مشکلاتی است که در دستور کار قرار گرفته و می توانیم با مهارت افزایی این مشکل را حل کنیم و کیفیت زندگی را بهبود بخشیم. 

ارسال نظر

آخرین اخبار