دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی:

دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه دوری مدارس و دانشگاه از صنعت باعث بروز مشکلات بیکاری شده است، گفت: در بسیاری ا کشورها مهارت آموزی در بخش صنایع نختلف از زمان مدارس ابتدایی و حتی مهمد کودک ها شروع می شود و این در حالی است که اجباری برای محصلان ایرانی در کنار تحصیلات وجود نداشته است.

نیازمند تغییر نگرش در آموزه های مهارتی هستیم/ضعف زیرساخت‌های حمایتی بزرگترین مانع توسعه  گلستان

به گزارش خبرنگار گلستان 24، امیر یوسفی پیش از ظهر امروز در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد:  گلستان اگر چه دارای صنایع بزرگ نیست اما در بخش صنعت طیور ، کشاورزی و صنایع وابسته آن وهمچنین آبزی پروی نیازمند نیروی کار متخصص و دارای مهارت است و باید رویکردهای مهارت آموزی متناسب با نوع کسب و کار ها در استان تغییر پیدا کند.

وی افزود: از سوی دیگر اختصاص مشوق های گونان برای کارفرمایان می تواند یکی دیگر از راه های برون از بیکاری به دلیل عدم مهارت آموزی باشد و بدون شک دولت با همراهی و همکاری بخش خصوصی می تواند گام های بلندی را در جهت کاهش بیکاری و آسیب های حاصل از آن بردارد.

وی  هفت مطالبه اصلی بخش خصوصی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  را  که شامل تدوین برنامه اشتغال منطقه‌ای، اصلاح آموزش‌های مهارتی، ارائه مشوق‌های استخدامی، تشکیل دبیرخانه همکاری میان وزارتخانه و اتاق، تسهیل حمایت مالی از تعاونی‌ها، بازنگری در نظام آموزش فنی و حرفه‌ای و تقویت پیوند صنعت و آموزش است را مطرح و  گفت: ضعف زیرساخت‌های حمایتی، ناکارآمدی نظام مهارت‌آموزی و بی‌توجهی به مزیت‌های بومی، مهم‌ترین موانع توسعه استان است.

یوسفی با اشاره به مشکلات ناترازی انرژی و بانکی،  بیان کرد:  ناترازی در تأمین برق موجب شده بسیاری از واحدهای تولیدی تنها ۹ روز در ماه فعالیت داشته باشند که این روند تولید را با خطر جدی مواجه کرده است. وی با تأکید بر امکان احداث سریع نیروگاه‌های خورشیدی، خواستار حذف استعلام‌های زائد و تسهیل فرآیند صدور مجوزها شد.

وی توسعه صادرات را نیازمند ثبات مقررات عنوان کرد و افزود: از دست رفتن بازارهای خارجی در پی ممنوعیت‌های ناگهانی، خسارات جبران‌ناپذیری به بخش خصوصی وارد کرده است. وی همچنین با انتقاد از تعدد استعلام‌ها در فرآیند سرمایه‌گذاری، خواستار اجرای کامل ماده ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار شد.

رئیس اتاق گرگان در پایان ابراز امیدواری کرد که سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به گلستان منجر به تدوین الگوی بومی برای توسعه اشتغال و رفاه در استان‌های کم‌برخوردار و تسریع در روند حل مسائل زیرساختی و اقتصادی شود.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار