رصد انتخابات؛

با توجه به گرم شدن تنور انتخابات و شعارهای هدفمند نامزدهای جریان انقلابی، توپخانه ضد انقلاب علیه قالیباف و رئیسی گسترده‌تر عمل کرده و در این بین، اظهارات لاریجانی پاس گل خوبی به این رسانه‌ها بود.

تشدید حملات ضد انقلاب به قالیباف/ استقبال گسترده BBC از اظهارات لاریجانی +عکس

به گزارش گلستان 24، در طی هفته گذشته پوشش خبری - تحلیلی رسانه‌های ضدانقلاب از فضای انتخاباتی ایران، در آستانه دو انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم و شوراهای شهر و روستا بیش‌ازپیش شده است. تمرکز اصلی این رسانه‌ها، پیگیری فعالیت احزاب و جریان‌های سیاسی در خصوص نامزدهای ریاست جمهوری بوده است؛ روند تحولات انتخاباتی به‌گونه‌ای است که هیچ از رسانه‌های بیگانه نمی‌توانند با اتهام مهندسی انتخابات، حتی "جریان پیروز این مبارزات انتخاباتی" را پیش‌بینی نمایند.

انعکاس نحوه رپرتاژ خبری تحلیلی رسانه‌های معاند می‌تواند علاوه بر آگاهی‌بخش نسبت به رویکرد آن‌ها در قبال کاندیداهای مختلف، از برنامه‌های مخرب ضد تبلیغاتی این رسانه‌ها پرده‌برداری نماید. آنچه در ادامه آمده مهم‌ترین محورهای رسانه‌های ضدانقلاب در طی چندروزه گذشته بوده است.

*******

رقیب‌هراسی دولتی‌ها و پاس گل لاریجانی

غلامحسین کرباسچی که به جرم فساد مالی در شهرداری تهران سابقه محکومیت قضایی دارد، با تکیه بر راهبرد «رقیب هراسی» حفظ کشور از خطرات را نتیجه اقدامات جبهه‌ای خود خوانده به اسم جبهه نجات دانست.

وی رقبای دولت را به استفاده از زندان و تفنگ متهم کرد. کرباسچی مدعی شد که حرکت اصلاحات و اعتدالگرایی روحانی لاریجانی را از جبهه‌ای به جبهه دیگر منتقل کرده است. وی لاریجانی را متهم کرد که پیشتر خواستار آن بوده تا اهداف خود را با تفنگ و زندان پیش ببرد اما امروز نظرش عوض شده است.

در این میان علی‌رغم انتقاد علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی از عملکرد دولتی‌ها در ناکامی برای حل مشکلات مردم، حمله او به نامزدهای اصلی رقیب حسن روحانی با استقبال ضد انقلاب مواجه شد. نوک پیکان انتقادات لاریجانی متوجه وعده‌های قالیباف و رئیسی بوده است. وی تلویحاً از دو نامزد اصولگرایان خواست تا در مورد یارانه‌ها به مردم وعده‌ای ندهند.

نان لاریجانی در تنور دولت

استقبال ضد انقلاب از حمله لاریجانی به نامزدهای اصولگرا

 هشدار درباه ضعف حسن و اسحاق در جذب آرا

در حالی که دولت یازدهم سالهای اخیر به دلیل "برجام‌بازی" در گشودن گره از مشکلات معیشتی مردم ناتوان بوده و در رقابت‌های انتخابات با کارنامه‌ای خالی حاضر شده است، هر روز بر حجم آرای منفی حسن روحانی افزوده می‌شود؛ مساله ای که باعث شده تا رسانه‌های خارجی احساس نگرانی نمایند. به طور نمونه مسعود بهنود عامل سرویس اطلاعاتی انگلیس روحانی و جهانگیری را در جلب آرای خاکستری ناتوان می‌داند و هشدار می‌دهد. وی بدون اشاره به عملکرد ضعیف اقتصادی دولت تدبیر و امید و کلام تند نامزدهای دولتی، ناکامی در جلب آرای خاکستری را ناشی از پررو نبودن روحانی و جهانگیری عنوان می‌کند.

 

 

طراحی برای اردوکشی خیابانی

شبکه‌های مجازی معاند در تلاشند تا به بهانه‌های مختلف، مردم و به ویژه قشر جوان را به حضور خیابانی دعوت کنند. البته این رسانه‌ها در وهله اول سعی دارند تا این پتانسیل ابتدا به صورت پراکنده و سپس به شکل یک اجتماع گسترده به میدان بیاورند. نمونه این تحرکات را می‌توان به بهانه دعوت برای تماشای دسته جمعی مناظره‌ها در سطح شهر تهران دید.

تماشای گروهی مناظره؛ راهکاری برای اردوکشی‌های بعدی ضدانقلاب

 راستی آزمایی؛ اقدام مضحک ضد انقلاب

شاید مضحک‌ترین و بی پرده‌ترین اقدام شبکه معاند در تحولات انتخاباتی ایران ادعای "راستی آزمایی" است. جالب اینجاست که شبکه سلطنتی انگلیس بی بی سی فارسی که در انتشار اخبار فیک و جعلی و جهت‌دار ید طولایی دارد، در این امر جلودار است.

بی بی سی مدعی است که اظهارات نامزدهای انتخاباتی و سخنان آنها را بررسی کرده و در پی راستی آزمایی است. مشخص است که این تکنیک رسانه‌ای برای تخطئه اظهارات نامزدهای منتقد دولت و دروغگو نمایاندن اصولگرایان طراحی شده است؛ به همین دلیل در روزهای آتی شاهد خواهیم بود که این شبکه‌های خارجی با استفاده از آمارسازی و مغلطه منطقی به دفعات وعده‌ها و گفته‌های نامزدهای منتقد دولت را زیر سؤال می‌برند.

 

بخش مهمی از این پروپوگاندای "راستی آزمایی" که با سوالهای جهت دار همراه است به منظور تطهیر برجام و مؤثر نشان دادن آن در معیشت انجام می‌شود.

بی بی سی فارسی از تاثیرات مثبت برجام می‌گوید

راستی آزمایی یا صداقت سنجی ضد انقلاب، با هدف تخطئه نامزدهای اصولگراست

 

تلاش رسانه‌های ضد انقلاب برای مؤثر نشان دادن برجام در معیشت مردم

تشدید حملات علیه قالیباف

هر چند رسانه‌های ضدانقلاب پروژه رقیب هراسی را در قبال همه نامزدهای منتقد دولت اجرا کرده و می‌کند اما تمرکز اصلی این رسانه‌ها تخریب وجهه قالیباف است. در شرایطی که سخنگوی قوه قضاییه اتهامات علیه وزیر آموزش و پرورش دولت یازدهم و خانواده وی را در خصوص پرونده قاچاق تأیید کرده است اما ضد انقلاب شهردار تهران را به دروغگویی متهم می‌کنند.

 

 

متهم کردن قالیباف به دروغ

در شرایطی که در دولت یازدهم به دلیل سهل انگاری در مدیریت امور شاهد حوادث غمباری چون فاجعه هفت خوان، معدن یورت و پلاسکو بودیم، اما ضد انقلاب برای ناکارآمد نشان داد قالیباف وی را در بسیاری از حوادث مقصر جلوه می‌دهد.

احساس خطر ضد انقلاب از رأی آوری قالیباف و انتقادات مستدل وی از عملکرد دولت دلیل حملات بیشتر علیه وی عنوان می‌شود.

دغدغه‌های فمنیستی

سهم خواهی فعالین فمنیست دولتی که محوریت آن را خانم شهیندخت مولاوردی بر عهده دارد، خوراک مناسبی برای رسانه‌های ضد انقلاب بوده است. نخستین گام آن در این دوره از انتخابات، اصرار برای تأیید صلاحیت و رجل سیاسی دانستن زنان بود. در گام بعد شمارش مدیران زن و اعتراض به تعداد کم آنها، به ویژه در حوزه کاری نامزدهای منتقد بوده است؛ و در گام نهایی اظهارات فمنیستی رئیس دولت یازدهم با ژست حمایت از بانوان، با هدف جلب آرای آنان بوده است.

مولاوردی در معاون رئیس جمهور در امور زنان در عوض توجه به مشکلات طیف وسیعی از بانوان ایرانی، به دنبال دغدغه‌های فمنیستی خود بوده است

سهم خواهی معاون رئیس جمهور در امور زنان

روحانی به گونه‌ای سخن می‌گوید که گویی منتقد وی زنان و خانواده خود را در قفس نگه می‌دارند

حمایت آشکار از روحانی

هر چند پیشتر رسانه‌های خارجی توان خود را صرف حمله به جریان انقلابی می‌نمودند اما در هفته‌های اخیر ضمن ادامه هجمه به نامزدهای منتقد وضع موجود، با هدف ایجاد امواج کذب برای جلب آرای خاکستری"رأی به روحانی و تبیین چرایی آن" سیاست این از رسانه‌ها شده است.

 

پوشش رسانه‌ای حمایت چهره‌های سیاسی از روحانی به منظور ایجاد امواج انتخاباتی

 در عین حال برخی رسانه‌های ضد انقلاب همچنان راهبرد تحریم و عدم مشارکت در انتخابات را پیگیری می‌کنند.

چنانکه گروهی ناشناخته و خلق الساعه موسوم به "گروه اتحاد برای دموکراسی در ایران" از نیروهای دموکراسی خواه! خواسته تا کنشگران سیاسی انتخابات را تحریم کنند.

منبع: مشرق

ارسال نظر

آخرین اخبار