رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی جهادکشاورزی گلستان:

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان از انعقاد قرارداد 8 هزار هکتار کشت کلزا در این استان خبر داد.

40 هزار هکتار کلزا در گلستان کشت شد

به گزارش گلستان24؛علی موسی‌خانی صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: قرارداد کشت 80 هزار هکتار کلزا در گلستان منعقد شد.

وی در خصوص کشت کلزا در گلستان تصریح کرد: تاکنون استقبال بسیار خوبی از کشت کلزا در استان گلستان انجام شد و حدود ۸۰ هزار هکتار قرارداد کشت کلزا در گلستان منعقد شد

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان از کشت حدود ۴۰ هزار هکتار کلزا در گلستان خبر داد و ابراز کرد: تاکنون قریب به 40 هزار هکتار کشت کلزا در سطح استان گلستان انجام شده است و مابقی آن با وجود بارندگی‌های خوبی که در استان گلستان در پیش‌رو داریم کشاورزان می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و به کشت کلزا روی بیاورند.

موسی‌خانی خاطرنشان کرد: برخی از مزارع کلزا به صورت کشت دوم انجام شده است و اکنون کشاورزان در حال برداشت محصول سویا هستند.

وی اذعان کرد: کشاورزانی که قصد دارند بعد از برداشت سویا کشت کلزا را در مزارع خود داشته باشند خواهشمندیم تا بقایای حاصل از محصول سویا را آتش نزنند و در سطح خاک این بقایا را پخش کنند.

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان یادآور شد: به دو صورت می‌توانیم کلزا را در سطح مزارع خود کشت کنیم در مرحله اول کشاورزان می‌توانند به صورت کم خاک ورزی کشت کلزا را داشته باشند.

موسی‌خانی بیان کرد: در صورتی که مزارع عاری از علف هرز باشد کشاورزان می‌توانند از دستگاه کشت مستقیم کلزا بدون کوچکترین خاک ورزی انجام دهند و چون ریشه کلزا عمیق است می‌تواند رشد خوبی داشته باشد.

وی در خصوص مصرف کود در مزارع کلزا اذعان کرد: مصرف کود به ویژه کودهای پتاسه و سولفاته لازم است قبل از کشت کلزا به زمین داده شود.

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان گفت: مزارعی که علف هرز دارند می‌توانند از علف‌کش‌های عمومی مانند گراماکسون و رانداپ برای کشت مستقیم استفاده کنند.

موسی‌خانی بیان کرد: کشاورزانی که می‌خواهند از روش خاک‌ورزی استفاده کنند می‌توانند از علف‌کش ترفلان استفاده کنند که امیدواریم علف هرز مشکلی برای زراعت کشاورزان به وجود نیاورد.

وی تصریح کرد: تاکنون 40 هزار هکتار کشت کلزا در سطح مزارع گلستان کشت شده است و اکنون به مرحله چهار الی پنج برگی رسیده است و نیاز است که مزارع کلزا از نظر کودی تقویت شوند.

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان گفت: با توجه به بارندگی‌های که در استان گلستان داریم کشاورزان در صورتی که در مرحله اول از کود پتاسه استفاده نکردند می‌توانند از کودهای کلرو پتاسیم در سطح مزارع خود استفاده کنند.

موسی‌خانی ابراز کرد: کشاورزان برای رشد گیاه کلزا می‌توانند از کود سولفات آمونیوم استفاده کنند تا عملکرد بسیار خوبی را در سطح مزارع خود شاهد باشند.

/فارس

ارسال نظر

آخرین اخبار