کبیر از اجرای طرح نظام مراقبت فعال با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و سپاه نینوای گلستان برای کنترل کرونا در گرگان خبر داد.

​اجرای طرح نظام مراقبت فعال با مشارکت سپاه در گلستان/ احتمال طغیان مجدد کرونا در دهه دوم فروردین

به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از شبستان از گرگان، «محمدجواد کبیر» شامگاه امروز(دوشنبه 4 فروردین) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت استان گلستان مطلوب و به شدت نگران کننده است، مطلوب است چراکه روند بار مراجعات به مراکز درمانی بهبود پیدا کرده و آمارهای مرگ کاهش یافته است اما جدی نگرفتن خطر کرونا از سوی برخی مردم نگران کننده است.

 

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در گلستان ادامه داد: با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و سپاه نینوای گلستان نظام پیگیری فعال در گرگان تقویت می شود.

 

وی تصریح کرد: 40 درصد از جمعیت شهری استان گلستان در گرگان زندگی می کنند و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان طی روزهای گذشته تلاش کرده توسط 28 پایگاه بهداشتی و درمانی نظام مراقبت فعال را راه اندازی کند.

 

کبیر اضافه کرد: نیاز است نظام مراقبت فعال را در مدت زمان کوتاه تری ایجاد کنیم لذا تمهیدات لازم اندیشیده شد تا از ظرفیت حوزه های مختلف اجرایی گلستان استفاده کنیم، تقریباً تمامی ادارات با ما همکاری می کنند و از فردا اپراتورهای مختلفی برای نظام پیگیری در قالب مرکز بهداشت گلستان ایفای نقش می کنند و با شماره های 4030 و 3150 با خانواده های بیشتری تماس می گیرند و کد ملی و نام و نام خانوادگی آنها را سؤال می کنند.

 

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در گلستان با بیان اینکه در قالب نظام مراقبت فعال پنج گروه شناسایی و رصد می شوند، بیان کرد: افراد سالم که در خانواده با بیماری های زمینه ای و حساس زندگی می کنند، همچنین افرادی که به علت سرفه، تب و لرز، تنگی نفس و یا سردرد به یکی از مراکز درمانی مراجعه کردند و خدمات درمانی سرپایی گرفتند خانواده های آنها رصد می شوند و سرانجام درمان فرد موردنظر هم پرسیده می شود.

 

وی اضافه کرد: گروه سوم بیماران بستری در بیمارستان ها هستند که خانواده های آنها توسط نظام مراقبت فعال رصد می شوند که در چه وضعی قرار دارند، گروه دیگر افراد ترخیص شده از بیمارستان هستند، از آنجایی که این افراد در بازگشت به منازل واگیری را به همراه دارند همچنان باید ایزوله باشند و تدابیر پیشگیرانه را لحاظ کنند.

 

کبیر خاطرنشان کرد: گروه پنجم که توسط نظام مراقبت فعال رصد می شوند کسانی هستند که در خانواده خود فوتی داشتند و باید در شرایط خاص تحت نظر قرار بگیرند.

 

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در گلستان قطع چرخه انتقال ویروس کرونا را نیازمند تلاش همگانی دانست و تأکید کرد: از دهم تا بیستم فروردین ماه انتظار پیک دوم و طغیان مجدد بیماری کووید19 در گلستان وجود دارد چراکه در روزهای پایانی اسفند تراکم جمعیتی در سطح شهر گرگان زیاد بود و مسافران هم وارد گلستان شدند.

 

وی با بیان اینکه خوشبختانه از فردا ادارات با یک سوم کارکنان به وظایف خود رسیدگی می کنند که در قطع زنجیره انتقال کرونا اثرگذار است، گفت: همکاران ما در مرکز بهداشت استان و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان با کمک بسیج اقدام همه جانبه را در سطح استان آغاز می کنند و اگر در مدت سه روز غربالگری برای همه انجام شود شانس مدیریت بالاتر در دهم تا بیستم فروردین ماه افزایش می یابد.

 

کبیر خاطرنشان کرد: متأسفانه هنوز برخی فروشگاه ها در سطح گرگان باز هستند و این مسئله نشان می دهند بعضی افراد خطر کرونا را درک نکردند.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار