مدیرکل بیمه سلامت گلستان از اجرای طرح پزشک خانواده شهری با مشارکت ۱۱۴ پزشک و انتساب ۱۲۹ هزار بیمه‌ شده به این پزشکان خبر داد و گفت: افرادی که فاقد هر گونه بیمه درمانی هستند می‌توانند به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرند.

افراد فاقد بیمه درمانی در استان گلستان رایگان بیمه می‌شوند

به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از تسنیم از گرگان، سیدمحمد حسینی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: از اول دی‌ماه نسخه‌های کاغذی برچیده می‌شود و جای خود را به نسخه‌نویسی الکترونیک خواهد داد به عبارت دیگر از ابتدای دی‌ماه نسخه نویسی و هم نسخه‌پیچی به صورت الکترونیک خواهد بود.

وی گفت: هدف این است که از اول دی‌ماه در هیچ جایی نسخه‌نویسی بر روی کاغذ نداشته باشیم هر چند ممکن است به صورت کامل این اتفاق رخ ندهد.

وی با بیان اینکه یک میلیون و 150 هزار نفر از مردم استان معادل 58 درصد جمعیت، تحت پوشش بیمه سلامت هستند ادامه داد: با تلاش مجموعه بیمه سلامت و با همراهی گروه‌های پزشکی در استان، طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی  الکترونیک در استان 97.8 درصد محقق شده است که از این نظر در جایگاه ششم کشور قرار داریم البته فاصله استان با رتبه نخست چند دهم درصد است.

مدیرکل بیمه سلامت استان بیان داشت: در استان با چالش چندانی در این زمینه مواجه نیستیم اما در دو هفته باقی مانده بین گروه‌های پزشکی و موسسات درمانی حضور خواهیم یافت تا در زمان مقرر بتوانیم پوشش 100 درصدی ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک یک تکلیف قانونی است، یادآور شد: طبق قانون برنامه ششم توسعه و بودجه 1400 موظف به اجرای این طرح هستیم؛ البته منابع اعتباری هم برای اجرای آن دیده شده و ما برای اینکه سهم بیشتری از این اعتبارات به استان اختصاص پیدا کند تلاش خواهیم کرد.

حسینی در ادامه به‌روز شدن پرداختی‌ها به پزشکان و موسسات درمانی را یکی از مزایای الکترونیکی شدن صدور نسخه‌های پزشکی عنوان کرد و گفت: پرداختی‌های بیمه به پزشکان و مراکز و موسسات درمانی طرف قرارداد گاهی اوقات تا 12 ماه تأخیر داشت، اما با اجرای این طرح اکنون اسناد مربوط به مهرماه را در بخش خصوصی تسویه کردیم و آبان را هم از امروز پرداخت می‌کنیم. در بخش دانشگاهی نیز تا پایان شهریورماه تسویه شده است و منتظر اسناد ماه‌های بعد هستیم.

وی یک خبر خوش هم برای مردم استان داشت و گفت: روستاییان در صندوق بیمه روستاییان و عشایر به صورت رایگان بیمه می‌شوند و در شهرها تا سال 98 آزمون وسع وجود داشت و افراد خود اظهاری می‌کردند و دهک بندی می‌شدند و در نهایت مبلغ پرداخت حق بیمه آنها تعیین می‌شد اما الان آزمون وسع متوقف شده و مردمی ساکن شهرها که فاقد بیمه درمانی هستند می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و به صورت رایگان، عضو صندوق بیمه سلامت همگانی شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همچنین توضیح داد: برای ثبت نام متقاضیان نیازی به مراجعه حضوری به ادارات شهرستانی نیست و افراد می‌توانند در سامانه شهروندی ثبت نام کنند و تقاضای بیمه بدهند یا بیمه خود را تمدید کنند.

وی گفت: تا دو سال قبل آمار بیمه شدگان ما یک میلیون و 275 هزار نفر بود و الان به یک میلیون و 150 هزار نفر رسیده است، بخشی از این کاهش به خاطر رفع همپوشانی است و بخشی دیگر هم به علت قطع بیمه برخی افراد به علت آزمون وسع بود که این افراد و همه کسانی که بیمه درمانی ندارند می‌توانند به صورت رایگان از خدمات بیمه سلامت برخوردار شوند.

حسینی درباره اجرای طرح پزشک خانواده شهری در استان هم گفت: به هر پزشکی 750 تا 1500 نفر از بیمه شدگان رایگان را در نظام ارجاع و صندوق اقشار به آنها انتساب دادیم. در حال حاضر 129 هزار و 858 نفر در استان به پزشک خانواده شهری منتسب شدند که 109 هزار و 951 نفر عضو صندوق بیمه سلامت همگانی بوده و 19 هزار و 907 نفر هم سایر اقشار سطح یک همان بیمه شدگان کمیته امداد هستند. ضمن اینکه تاکنون 114 پزشک وارد این طرح شدند که 80 درصد هزینه‌ها را پایان هر ماه به آنان پرداخت می‌کنیم.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار