باز هم یک فضاحت و باز هم فرا فکنی!

اعلام خبر پناهندگی سیاسی«امیرحسین متقی» شوکی سنگین در گیر و دار مذاکرات هسته ای بود که این بار هم چیزی جز فرافکنی از مسئولان آن رسانه محترم و سایر رسانه های اصلاح طلب دیده نشد.

شوک سنگین در حاشیه مذاکرات هسته ای / خبرنگاران مسئله دار، سکانداران رسانه های دانشگاه آزاد +تصاویر
به گزارش گلستان 24، از جمله آسیب های جدی که همواره در بدنه اصلاح طلبان در سال های فعالیتشان قابل مشاهده و ملموس می باشد، پدید «پناهندگی سیاسی» در میان آنها است. این موضوع در سطوح مختلف این طیف سیاسی قابل ردیابی است و از کارگزران دولت اصلاحات(و افرادی چون عطاالله مهاجرانی، فریبا داودی و...) تا نمایندگان مجلس ششم و خبرنگاران روزنامه ها و رسانه های اصلاح طلب در این لیست دیده می شوند و هم اکنون تعدادی از آنها نیز به عنوان مجری و خبرنگار در سایت های معاند و ضد انقلاب فعالیت جدی دارند.
 
اما نکته قابل توجه اینجاست که با وجود این حجم پناهندگی، بسیاری از افراد مسئول در رسانه های اصلاح طلب، همواره از مسئولیت پذیری در این رابطه سر باز می زنند و طوری وانمود می کنند و گویی جذب چنین افراد و اقدامات بعدی آنها که موجب به بار آوردن هزینه های سنگینی می شود، هیچ ارتباطی با آنها ندارد.
 
اعلام خبر پناهندگی سیاسی«امیرحسین متقی» که هنوز هم کسی نمی داند این فرد دقیقا چه مسئولیتی در ایسکا نیوز(خبرگزاری رسمی دانشگاه آزاد اسلامی!) داشت، شوکی سنگین در گیر و دار مذاکرات هسته ای بود که این بار هم چیزی جز فرافکنی از مسئولان آن رسانه محترم و سایر رسانه های اصلاح طلب دیده نشد.
 
تصویری که متقی پس از درخواست پناهندگی از خود منتشر کرده است /عکس سلفی خبرنگار تلویزیون «سی سی تی وی» چین با امیر حسین متقی
 
برائت از متقی و تناقض گویی؛ نخستین اقدام مسئولان مربوط
 
پس از انتشار خبر پناهندگی خبرنگار ایسکا نیوز در حاشیه مذاکرات هسته ای لوزان، نخستین راهکار برخی از رسانه های اصلاح طلب و مسئولان ایسکا نیوز، اعلام برائت محکم از متقی بود.
 
در ابتدا یکی از سایت های خبری این موضوع که متقی «مدیر کل روابط عمومی ستاد روحانی در انتخابات 92» بوده است را زیر سوال برد و این در حالی است که امیرحسین متقی در ایام انتخابات با همین عنوان با ایسنا[1] مصاحبه داشت و پس از آن نیز هیچ واکنشی از سوی ستاد روحانی دیده نشد.
 
در مرحله بعد نیز مسئولان ایسکانیوز وارد کارزار شدند و ابتدا به ساکن اعزام این فرد به عنوان خبرنگار به مذاکرات را تکذیب کردند اما با صدور بیانیه وزارت امور خارجه مبنی بر درخواست اعزام متقی به لوزان(به عنوان خبرنگار) دیگر هیچ جای دفاعی باقی نماند.
 
امیر متقی در کنار حسین فریدون
 
ایسکا نیوز در ابتدا با صدور بیانیه ای اعلام داشت:
 
«شخصی که فاقد هرگونه حکم در خبرگزاری بود، پس از حضور در محل مذاکرات با هزینه شخصی، اقداماتی خارج از خط مشی های اخلاقی و حرفه ای مجموعه انجام داد که در پی آن مدیریت ایسکانیوز ضمن اخراج این شخص پیش از سال نو، هرگونه ارتباط با آقای امیرحسین متقی را تکذیب و اقدامات خارج از چارچوب ایشان و شیطنت رسانه ای افراد مغرض را محکوم و حق پاسخگویی و پیگیری حقوقی را برای خود محفوظ می دارد.[2]»
 
 
تصویر نامه ایسکانیوز درباره متقی که با تاخیر چندروزه(!) در روز چهارم فروردین منتشر شده است
 
اما چند روز پس از آن، اداره کل دیپلماسی رسانه‌ای وزارت امور خارجه با صدور اطلاعیه‌ای خبر از «نوش داروی پس از مرگ سهراب» ایسکا نیوز داد و اعلام کرد:
 
«براساس نامه اول خبرگزاری ایسکانیوز (باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران) در تاریخ  93/12/18 خطاب به اداره کل دیپلماسی رسانه‌ای وزارت امور خارجه، این رسانه یک خبرنگار و یک عکاس را برای پوشش خبری مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و 1+5  معرفی و خواستار انعکاس درخواست خود به سفارت سوئیس جهت دریافت روادید، شد.
 
خبرگزاری ایسکانیوز پس از انتشار خبر درخواست پناهندگی یکی از دو فرد معرفی شده طی نامه‌ای در تاریخ  94/1/4 خطاب به حوزه رسانه‌ای وزارت امور خارجه قطع همکاری با فرد مذکور را اعلام کرده است!!!» و همانطور که مشاهده می شود تا پیش از اعلام خبر پناهندگی متقی، هیچ قطع ارتباطی با وی از سوی خبرگزاری متبوعش صورت نگرفته بود و کارها بر روال عادی ادامه داشت.
 
در ادامه نیز نوبت به مسئولیت متقی در ایسکا نیوز رسید که در این مرحله از بازی فرافکنی، دیگر حضور متقی در ایسکا نیوز به رسمیت شناخته شد اما دعوا بر سر مسئولیت وی بود.
 
برخی از محافل خبری از متقی به عنوان سردبیر ایسکا نیوز یاد کردند اما مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز در پاسخ به این سؤال که در رسانه‌ها این‌گونه مطرح شده که آقای متقی سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز بوده است، خاطرنشان کرد: «متقی سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز نبوده است.»
 
این اظهار نظر آقای قربانی(مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز وابسته به دانشگاه آزاد و مشاور رسانه‌ای رئیس‌ دانشگاه آزاد) نیز در حالی مطرح می شود که مجله مهرنامه در یکی از شماره های خود از متقی به عنوان سردبیر ایسکا نیوز یاد کرده بود و پس از آن نیز هیچ تکذیبیه ای از سوی مسئولان امر تا به امروز دیده نشد.
 
امیر متقی سردبیر خبرگزاری ایسکا نیوز
 
گفتنی است که حضور افراد حاشیه دار در رسانه وابسته به دانشگاه آزاد نیز مسبوق به سابقه است و پیش از متقی، شاهد حضور افرادی چون «احسان مازندرانی» از فتنه‌گران سال 88 و بازداشت‌شدگان امنیتی سال 88 و «عمار کلانتری» از فعالان فتنه سال 88 و سردبیر خبرگزاری آنا در این رسانه بودیم.
 
جای تاسف است که اولا مسئولان این رسانه وابسته به دانشگاه آزاد در جذب نیروهای خود توجه و تامل لازم را به خرج نمی دهند و دوما در چنین مواقعی، سیره هم قطاران خود را پیش می گیرند و حتی از یک عذرخواهی و پذیرش مسئولیت سر باز می زنند و به جای آن فرافکنی را ترجیح می دهند.

پانوشت:

ارسال نظر

آخرین اخبار