مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: برخی از سرعت‌گیرها در مسیرهای عبوری استان در افزایش ترافیک و ایجاد شرایط بحرانی نقش‌آفرینی می‌کنند.

تصویب 105 میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت کشاورزان گلستانی

به گزارش گلستان24، صادق علی‌مقدم ظهر امروز در آیین تجلیل از راهداران و رانندگان به مناسب هفته حمل و نقل و راهداری اظهار کرد: پیشنهاد می‌کنیم که چنین رویه‌ای در استان بازنگری شود و کاهنده‌های سرعت در مسیرهای عبوری استان اصلاح شوند.

وی با اشاره به توسعه راه‌های استان طی سال‌های اخیر اذعان کرد: اگرچه جاده‌ها تغییرات بسیاری کرده اما اعتبارات برای تداوم این شرایط و نگهداری آن چندان نیست و در این شرایط باید بخش‌های آسیب‌پذیر را شناسایی کرده تا بتوانیم با اعتبارات موجود بیشترین کار را انجام دهیم.

*ناوگان حمل و نقل در گلستان نیازمند بازسازی است/ لزوم حمایت از راهداران  

علی‌مقدم ادامه داد: ناوگان حمل و نقل در استان به ویژه در حوزه راهداری نیازمند بازسازی و تقویت است تا بتوان در شرایط سخت جوی و ترافیکی خدمات بیشتر و سریع‌تری به شهروندان ارائه کرد.

وی با اشاره به وجود پدیده‌های متنوع طبیعی در گلستان تصریح کرد: در ماه‌های گذشته و اخیر پدیده‌هایی همچون سیل، سرما و کولاک، حریق منابع طبیعی و حتی زلزله را تجربه کردیم که همین موضوع نشان می‌دهد گلستان در شرایط متفاوتی به نسبت بسیاری از مناطق کشور قرار دارد.

دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان با تبریک هفته حمل و نقل و راهداری به تمامی راهداران و رانندگان استان اذعان کرد: بی‌تردید تقویت راهداری در استان تضمین سلامت شهروندانی است که از مسیرهای عبوری استان تردد می‌کنند.

مقدم خاطرنشان کرد: با توجه به در پیش بودن فصل سرما و تلاش راهداران در بازگشایی مسیرها، باید این مجموعه بیشتر از گذشته مورد توجه و حمایت قرار گیرد.

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی استان گلستان افزود: خوشبختانه راه و شهرسازی استان با تلاش شبانه‌روزی پرسنل ایثارگر راهداری امسال نیز مانند هر سال با برنامه‌ریزی‌های انجام شده آمادگی لازم را برای مدیریت و اجرای طرح راهداری زمستانه دارد.

مقدم تصریح کرد: با توجه به جدایی بخش راهداری از راه و شهرسازی، انتظار می‌رود، این بخش بیش از گذشته در شریان‌های ارتباطی استان کوشا، پویا و تأثیرگذار باشد.

*تصویب 105 میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت کشاورزان گلستانی

وی با اشاره به زمستان پیش‌رو و لزوم آمادگی همه دستگاه‌های برای مدیریت شرایط و حوادث احتمالی جوی یادآور شد: تعامل هرچه بیشتر بین دستگاه‌های امداد و نجات و عملیاتی بهترین راهکار برای مواجهه با شرایط احتمالی است.

 مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان ادامه داد: در حوادث جوی اخیر نیز تعامل و هماهنگی مناسبی بین ارکان مدیریت بحران استان برقرار شد و به حول قوه الهی با کمترین چالش در عرصه راه‌ها و دیگر بخش‌های خدماتی در استان روبه‌رو بودیم.

 مقدم با اشاره به مصوبات اخیر دولت در زمینه خسارات وارده سرمای اخیر گفت: در این مصوبه 105 میلیارد تومان برای جبران بخش کشاورزی استان گلستان اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: مبلغ 5 میلیارد تومان از کل این مبلغ به صورت تملک دارایی سرمایه‌ای و مبلغ 100 میلیارد تومان نیز به شکل تسهیلات بانکی برای جبران خسارت کشاورزان استان اختصاص یافته است.

مقدم خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که با توجه به پیگیری‌هایی که انجام می‌شود این اعتبار هر چه سریع‌تر به استان تزریق شود تا بخشی از مشکلات استان در این بخش کاهش یابد.

استان گلستان با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 800 هزار نفر و با مجموع 14 شهرستان در شمال شرقی کشور قرار دارد که 51 درصد آن را جامعه شهری و 49 درصد آن را جامعه روستایی تشکیل می‌دهد.

بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی گلستان در حوادث اخیر جوی که شامل سرما، یخبندان بود، بیش از 220 میلیارد تومان خسارت به باغات، زمین‌های زراعی و دام و طیور استان خسارت وارد شده است.

منبع: فارس

ارسال نظر

آخرین اخبار