عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در طرح توسعه جزیره آشوراده تمامی الزامات زیست محیطی برای مراقبت از اکوسیستم منطقه رعایت می‌شود، گفت: توسعه گردشگری جزیره آشوراده موجب افزایش جذب توریست‌ و کاهش بیکاری جوانان استان گلستان می‌شود .

توسعه جزیره آشوراده نیازمند پیوست‌ محیط زیستی است

به گزارش گلستان ۲۴؛ نورمحمد تربتی‌نژاد عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به ضرورت توسعه گردشگری جزیره آشوراده در استان گلستان، گفت: جزیره آشوراده یکی از جاذبه گردشگری استان گلستان بوده که در مرکز شبه جزیره میانکاله در شهرستان بندر ترکمن قرار دارد و تنها جزیره ایرانی در حاشیه دریای خزر محسوب می شود.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، افزود: موضوع توسعه گردشگری جزیره آشوراده در دولت‌های گذشته مطرح و با پیگیری‌های انجام شده به مصوبه تبدیل شده است. بر همین اساس هم اقدامات اولیه آن در حال انجام بوده تا پس از توسعه به یکی از مناطق بسیار خوب گردشگری کشور و استان گلستان بدل شود.توسعه جزیره آشوراده نیازمند پیوست‌ محیطزیستی است

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به چالش‌های پیشروی توسعه گردشگری جزیره آشوراده، اظهار کرد: ضرورت توسعه این جزیره وجود پیوست‌های محیطزیستی است، چرا که این منطقه دارای تنوع زیستی جانوری و گیاهی بوده و توسعه نامناسب آن موجب انقراض و تهدید گونه‌های زیستی می‌شود. از این رو برای رفع نگرانی‌های موجود، تغییراتی در طرح ایجاد شد تا توسعه گردشگری جزیره آشوراده هیچ آسیبی به اکوسیستم منطقه وارد نکند.

استان گلستان دارای 8 اقلیم متنوع از 13 اقلیم شناخته شده در جهان است

تربتی نژاد افزود: جزیره‌ آشوراده تنها جاذبه گردشگری استان گلستان نبوده و ظرفیت‌های بسیار زیادی در این منطقه برای جذب گردشگر و توریست وجود دارد، تصریح کرد: تفاوت استان گلستان با استان‌های شمال کشور مانند مازندران و گیلان در این است نه تنها دارای جنگل و دریاست بلکه دشت‌های بسیار زیبایی دارد. در واقع استان گلستان دارای 8 اقلیم متنوع از 13 اقلیم شناخته شده در جهان است. از این رو امیدواریم ظرفیت‌های بالقوه این استان در کنار توسعه جزیره آشوراده دیده شود تا با جذب حداکثری توریست داخلی و بین‌المللی موجب درآمدزایی و ثروت‌سازی برای کشور و استان شود.

استفاده از ظرفیت‌های گردشگری استان گستان در راستای کاهش بیکاری

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همواره تلاش کردیم از ظرفیت‌های گردشگری استان گستان در راستای کاهش بیکاری و کارآفرینی استفاده کنیم و تاحدودی هم در این مسیر موفق بودیم. گردشگری این استان با سرعت بسیار زیادی در حال رشد و توسعه بوده در آینده وضعیت بسیار خوبی به لحاظ درآمدزایی، کارآفرینی و تولید شغل برای جوانان منطفه خواهیم داشت.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار